Όταν παίζει με την ΑΕΚ έχει την τύχη... κολλητή

Στις δύο μάχες που θα δώσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Ελλάδα και Ρωσία η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της έναν παλιό της γνώριμο. Πρόκειται για τον προπονητή της ομάδας του στρατού, Βίκτορ Γκοντσαρένκο ο οποίος κόουτσαρε την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για επτά χρόνια.

Όταν παίζει με την ΑΕΚ έχει την τύχη... κολλητή

Τη σεζόν 2009/2010 η ΑΕΚ έπαιξε στους ομίλους του Europa League με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Στο πάγκο της λευκορώσικης ομάδας καθόταν ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο που τώρα προπονεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επικείμενη αντίπαλο της Ένωσης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στις 22 Οκτωβρίου 2009 η ΑΕΚ έπαιξε με την ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία, με τελικό αποτέλεσμα 2-1 και την ελληνική ομάδα να είναι άτυχη...

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, και τελικά δέχθηκε το γκολ στο 85'. Σ' αυτό το ματς ο δικέφαλος είχε προηγηθεί με τον Μπλάνκο.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, στις 5 Νοεμβρίου η Ένωση υποδέχθηκε την ΜΠΑΤΕ στο ΟΑΚΑ. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 και η ελληνική ομάδα ήταν ξανά άτυχη! Δύο δοκάρια, αρκετές φάσεις, γκολ στο πρώτο λεπτό με τον Μπλάνκο, αλλά η νίκη δεν ήρθε ποτέ.

Ο Γκοντσαρένκο... πλήγωσε την ΑΕΚ και φάνηκε και στα δύο ματς ότι η τύχη ήταν με το μέρος του.

Photo Credits: AP Photo/Sergei Grits

News 24/7

24MEDIA NETWORK