Ο Κατσικάρης, ο Ζούρος και ο Μάκης Αγγελόπουλος

Ποιος, τέλος πάντων, θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ (αν θεωρήσουμε ότι θα υπάρξει τέτοιος); Δεν είναι εύκολη η πρόβλεψη καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές προτιμήσεις.

Το παιχνίδι για το νέο κόουτς της ΑΕΚ (αν, τελικά, υπάρξει νέος κόουτς και δεν παραμείνει ο Ντράγκαν Σάκοτα) δεν είναι εύκολο για κανέναν.

Για την ακρίβεια μέσα στις τάξεις της ομάδας υπάρχουν τρεις τάσεις που η κάθε μία υποστηρίζει άλλο πρόσωπο.

Την... πλειοψηφία των προτιμήσεων την έχει ο Φώτης Κατσικάρης ο οποίος όμως αποτελεί πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς οι πληροφορίες τον φέρνουν πολύ κοντά σε ομάδα του ΝΒΑ ως ασίσταντ.

Ο έτερος υποψήφιος από την ελληνική αγορά των προπονητών είναι ο Ηλίας Ζούρος ο οποίος, πράγματι, έχει το πακέτο για να καθίσει στην άκρη του πάγκου.

Υπάρχει και τέλος και ο... Μάκης Αγγελόπουλος που θα κληθεί να πάρει και την τελική απόφαση. Ε, λοιπόν ο μεγαλομέτοχος δεν πετάει τη σκούφια του για κανέναν Ελληνα και προτιμά ξένο!

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).