Ο Κατσικάρης, ο Ζούρος και ο Μάκης Αγγελόπουλος

Ποιος, τέλος πάντων, θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ (αν θεωρήσουμε ότι θα υπάρξει τέτοιος); Δεν είναι εύκολη η πρόβλεψη καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές προτιμήσεις.

Το παιχνίδι για το νέο κόουτς της ΑΕΚ (αν, τελικά, υπάρξει νέος κόουτς και δεν παραμείνει ο Ντράγκαν Σάκοτα) δεν είναι εύκολο για κανέναν.

Για την ακρίβεια μέσα στις τάξεις της ομάδας υπάρχουν τρεις τάσεις που η κάθε μία υποστηρίζει άλλο πρόσωπο.

Την... πλειοψηφία των προτιμήσεων την έχει ο Φώτης Κατσικάρης ο οποίος όμως αποτελεί πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς οι πληροφορίες τον φέρνουν πολύ κοντά σε ομάδα του ΝΒΑ ως ασίσταντ.

Ο έτερος υποψήφιος από την ελληνική αγορά των προπονητών είναι ο Ηλίας Ζούρος ο οποίος, πράγματι, έχει το πακέτο για να καθίσει στην άκρη του πάγκου.

Υπάρχει και τέλος και ο... Μάκης Αγγελόπουλος που θα κληθεί να πάρει και την τελική απόφαση. Ε, λοιπόν ο μεγαλομέτοχος δεν πετάει τη σκούφια του για κανέναν Ελληνα και προτιμά ξένο!

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.