"Ο Λέσκοτ πάει σε έναν τυχαίο σύλλογο"

"Τυχαίος σύλλογος" έγινε η ΑΕΚ για αγγλική ιστοσελίδα, προκαλώντας τη μήνη των φιλάθλων της.

Οργή στους φιλάθλους της ΑΕΚ έχει προκαλέσει δημοσίευμα δημοφιλούς αγγλικής ιστοσελίδας, η οποία αποκαλεί την Ένωση "τυχαίο σύλλογο", με αφορμή την επικείμενη μετακίνηση του Τζολέον Λέσκοτ.

Η ιστοσελίδα "The Sport Bible" τιτλοφορεί το σχετικό θέμα: "Ο Τζολέον Λέσκοτ έτοιμος για έναν τυχαίο νέο σύλλογο".

Στην περίληψη του κειμένου, πάντως, αναφέρεται κανονικά το όνομα της ΑΕΚ: "Ο Τζολέον Λέσκοτ είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ΑΕΚ, μόλις οκτώ ημέρες μετά από την απόρριψη της μετακίνησης στους Ρέιντζερς για "οικογενειακούς λόγους".

Εν συνεχεία, το κείμενο αναφέρεται στην περίεργη άρνηση του 34χρονου να αφήσει το σπίτι του στο Μπέρμιγχαμ με την οικογένειά του και να μετακομίσει λίγο πιο βόρεια στη Γλασκόβη, ωστόσο είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί στη μακρινή Αθήνα.

Ο τίτλος του θέματος έχει προκαλέσει σωρεία αρνητικών και υβριστικών σχολίων στη σελίδα της ιστοσελίδας στο facebook.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.