Ο τσαμπουκάς του Μελισσανίδη πώρωσε τον κόσμο της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τη "θορυβώδη" εμφάνισή του και τον τσαμπουκά που έβγαλε "έφτιαξε" τον κόσμο της ΑΕΚ και τον συσπείρωσε ενόψει της πραγματοποίησης της μεγαλύτερης "μεταγραφής" της ομάδας την τελευταία 20ετία. Της "μεταγραφής" που θα αλλάξει τα δεδομένα στη δυναμική των "κιτρινόμαυρων".

Ο τσαμπουκάς του Μελισσανίδη πώρωσε τον κόσμο της ΑΕΚ

Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μιλάει συχνά. Ή όταν το κάνει, λέει λίγα και καλά. Εξάλλου είναι γνωστές κάποιες από τις ατάκες του που... έχουν γράψει ιστορία.

Υπάρχουν κι αυτές οι φορές που μιλάει και... δεν σταματιέται. Τα λέει χύμα και δεν φοβάται τις αντιδράσεις που ενδέχεται να προκαλέσουν τα λεγόμενά του. Την Τρίτη ήταν μία από εκείνες τις φορές. Βγήκε, μίλησε, έβγαλε τσαμπουκά, "έφτιαξε" τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ουσιαστικά, τρία είναι τα πράγματα που αξίζει να υπογραμμιστούν μετά την εμφατική εμφάνιση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Ερασιτεχνική.

1. Η παρουσία του τόνωσε το ηθικό του "κιτρινόμαυρου" κόσμου που είδε το αφεντικό να βγαίνει μπροστά και να δηλώνει βροντερό "παρών". Καλές οι μεταγραφές και η αγωνιστική ενίσχυση της ΑΕΚ, αλλά όταν ο "μεγάλος" βγαίνει μπροστά δείχνει ότι ο σύλλογος είναι προστατευμένος.

2. Η παρουσία του, φυσικά, συνοδεύτηκε από μία μεγάλη είδηση που αφορά το γήπεδο. Ο Μελισσανίδης έκανε ξεκάθαρο πως το πρώτο πράγμα που τον απασχολεί τα τελευταία χρόνια είναι η ανέργεση του νέου γηπέδο της ΑΕΚ και έδειξε ξαλαφρωμένος που ξεπερνιούνται τα εμπόδια και ετοιμάζονται να μπουν οι μπουλντόζες.

3. Ο χθεσινός του τσαμπουκάς ήταν αυτός που "έφτιαξε" τον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν μάσησε τα λόγια, μίλησε ξεκάθαρα, έδειξε ότι το πράγμα είναι τελειωμένο. Η περίφημη ατάκα με την οποία έκλεισε την παρέμβασή του ανέβασε στα ύψη τους οπαδούς που έχουν συνειδητοποιήσει πως η πολύπαθη κατασκευή του νέου γηπέδου θα είναι η μεγαλύτερη "μεταγραφή" της ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια.

Πάντως, η ΑΕΚ θα μπορούσε να αλλάξει τη δυναμική της και να διεκδικήσει -όπως είπε ο "Τίγρης"- τίτλο αν είχε επιλέξει άλλη λύση εκτός του ΟΑΚΑ. Η Ριζούπολη, για παράδειγμα, ήταν μια κάποια λύσις σε σχέση με το αφιλόξενο και ζημιογόνο στάδιο του Αμαρουσίου.

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK