Ο Χαρμάς έψαξε την κόκκινη και... δεν την πήρε ΠΟΤΕ

Λες να τον... λυπόταν τον Χαρμάς ο διαιτητής ντελ Θέρο επειδή είχε μπανταρισμένο κεφάλι; Δεν εξηγείται διαφορετικά η ασυλία του ποδοσφαιριστή της Ντιναμό.

Σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Ντένις Χαρμάς. Παρόλα αυτά ο διεθνής χαφ έπαιξε 48 λεπτά χωρίς ν' αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το όνομα του έμπειρου μέσου ήταν στο μπλοκ του Ισπανού ρέφερι Κάρλος Ντελ Θέρο από το 30'. Τότε που είχε κάνει το φάουλ στον Μπακασέτα. Έκτοτε όμως τίποτα, παρά την... επίμονη προσπάθειά του να πάει νωρίς για ντους στ' αποδυτήρια.

Μέχρι που ο Χατσκέβιτς τον έβγαλε μόνος του στο 78' για να μην ρισκάρει να δει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο Χαρμάς είχε τέσσερα μαρκαρίσματα που "σήκωναν" δεύτερη κάρτα. Στο 40', στο 61', στο 69' και στο 75'. Σ' όλα όμως απόλαυσε την "ασυλία" του Ντε Θέρο.

Περισσότερο ζαλισμένος ήταν, δηλαδή, αποδείχθηκε ο διαιτητής παρά ο -μπανταρισμένος στο κεφάλι- ποδοσφαιριστής.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!