Ο Χιμένεθ... έδειξε ποιους θέλει και τον τρόπο που θα τους αποκτήσει

Η καθιερωμένη συνέντευξη πριν τους αγώνες της Super League Σουρωτή έβγαλε... λαβράκι για την ΑΕΚ, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ξεκάθαρος στο πόσες μεταγραφές θέλει. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, είναι ο... τρόπος που θα αποκτηθούν, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ο Χιμένεθ... έδειξε ποιους θέλει και τον τρόπο που θα τους αποκτήσει

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην NOVA, πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία την Κυριακή (3/12, 19:30), με τα λεγόμενα του να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όχι τόσο για τα όσα είπε όσον αφορά τους πιτσιρικάδες και τις απαιτήσεις που έχει από αυτούς, αλλά ενόψει μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι ατάκες του Ισπανού δεν μοιάζουν... τυχαίες, αλλά στοχευμένες. Ανέφερε συγκεκριμένο αριθμό βασικών παικτών που επιθυμεί να αποκτηθούν, πόσους ακόμα θέλει για να αισθάνεται... άνετος σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, όπως και τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ για να τους... κλείσει άμεσα!

"Με βάση τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι δεν θα χρειαζόμασταν πολλούς, αλλά έχει προκύψει η απουσία του Μάνταλου και του Γιόχανσον. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θέλουμε 2 ποιοτικούς παίκτες γι΄αυτές τις θέσεις και κάνα δύο ακόμα", απάντησε ο Ισπανός και στη συνέχεια έγινε πιο... συγκεκριμένος:

"Η αγορά είναι μικρή και για να βρούμε αυτόν που θέλουμε, ίσως πρέπει να έχει κακές σχέσεις με την ομάδα του και να είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα. Θα κάνουμε το καλύτερο και ό,τι γίνει θα είναι αποδεκτό, αλλά έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα" συνέχισε και έβαλε... φωτιά, αφού υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα με... οριακές σχέσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα που τον Γενάρη θα φέρουν... εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK