Οι 21 απαντήσεις της ΑΕΚ για τα κύπελλα Ευρώπης

Η ΑΕΚ λύνει τις απορίες του κόσμου της μέσω του επίσημου match programme του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τον Ατρόμητο.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα από τη νέα σεζόν, έχει προκαλέσει αρκετές απορίες στον κόσμο της ομάδας, τόσο ως προς τη συμμετοχή της "Ένωσης" όσο και ως προς το υπόλοιπο διαδικαστικό-βαθμολογικό κομμάτι.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ σε μία προσπάθεια να… διαλευκάνει την υπόθεση "επιστροφή στην Ευρώπη" στον κόσμο της ομάδας, προχώρησε στη δημοσιοποίηση ενός άρθρου στο επίσημο match programme του αγώνα κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο την προσεχή Πέμπτη.

Μέσα από το συγκεκριμένο κομμάτι δίνονται 21 απαντήσεις σε ερωτήματα των οπαδών της ΑΕΚ σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη, τους συνδυασμούς που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα για τις ελληνικές ομάδες κλπ.

AK.Γ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.