Οι Ιταλοί έκραξαν τους Έλληνες λόγω... Ανέστη!

Όπως φαίνεται οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ήταν πιο... διαβασμένοι από τους ανθρώπους της Μίλαν, αφού σχολίασαν με καυστικό τρόπο την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο MVP της χθεσινής (19/10) αναμέτρησης, Γιάννης Ανέστης (φωτογραφία).

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Μετά από κάθε αγώνα η "Gazzetta dello Sport" βαθμολογεί τους πρωταγωνιστές με το δικό της... στυλ. Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι της Μίλαν με την ΑΕΚ, όπου η Ένωση πήρε "χρυσό" βαθμό, κρατώντας στο μηδέν κόντρα στους ακριβοπληρωμένους αστέρες των "Ροσονέρι".

Οι τρεις που ξεχώρισαν ήταν ο μαέστρος της "Ένωσης" Μανόλο Χιμένεθ, ο Μάρκο Λιβάγια (ως απογοήτευση) και ο Γιάννης Ανέστης ως... άγαλμα. Ναι άγαλμα! Αυτό όχι γιατί οι Ιταλοί έχουν κάτι μαζί του, αλλά επειδή ήθελαν να πετάξουν την... μπηχτή τους για τον ελληνικό Τύπο!

Βλέπετε, ο διεθνής πορτιέρε της ΑΕΚ έγινε δέκτης σκληρής κριτικής το προηγούμενο διάστημα εντός των τειχών και η Gazzetta dello Sport, που έκανε... σκάουτινγκ, το έφερε στην επιφάνεια αποθεώνοντας τον!

"Σταυρωμένος από τον Τύπο στην πατρίδα του (λένε ότι είναι άγαλμα και στην Ελλάδα αυτό έχει... νόημα) και παίρνει μια ωραία εκδίκηση. Τέσσερις καθοριστικές αποκρούσεις του, κυρίως απέναντι σε Κουτρόνε και Σούσο. Καθοριστικός", είναι η χαρακτηριστική ατάκα.

Δείτε και το απόσπασμα:

Οι Ιταλοί έκραξαν τους Έλληνες λόγω... Ανέστη!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK