Όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τον Αλμέιδα και κατέληξε στον Κρισάντους

Το Contra.gr γράφει για την προηγούμενη φορά που η ΑΕΚ πήγε να κάνει το "μπαμ" με τον Αλμέιδα και κατέληξε τελικά στον Κρισάντους.

Όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τον Αλμέιδα και κατέληξε στον Κρισάντους

Η ΑΕΚ δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα. Έγινε και στο πρόσφατο παρελθόν, ούσα στη Football League, ενώ, ειρήσθω εν παρόδω, ο Πορτογάλος φορ έχει απασχολήσει σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό.

Ας πάρουμε τα πράγματα πιο συγκεκριμένα. Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2014-2015, η ΑΕΚ παίζει στη δεύτερη κατηγορία, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της και ψάχνει να κάνει τη μεταγραφική υπέρβαση. Στο τραπέζι πέφτει το όνομα του Αλμέιδα, ο οποίος αγωνίζεται εκείνη τη σεζόν στην Τσεζένα (ολοκληρώνει τη θητεία του εκεί με μόλις 10 συμμετοχές και κανένα γκολ).

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ FOOTBALL LEAGUE

Η ΑΕΚ αρχίζει τις διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου φορ είτε για άμεση συνεργασία είτε για συνεργασία στην αρχή της επόμενης περιόδου όταν και η ομάδα θα επέστρεφε στα "μεγάλα σαλόνια". Η Ένωση την έψαξε την υπόθεση, προσπάθησε να πείσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο ίδιος δεν έδειχνε ενθουσιασμένος, πόσο μάλλον με την προοπτική να παίξει -έστω το δεύτερο μισό- στη Football League.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Η ΑΕΚ προσπάθησε να τον πείσει να συνεργαστούν την επόμενη περίοδο στη Super League, οι άνθρωποί της του ανέλυσαν το πλάνο της ομάδας, αλλά ο 32χρονος επιθετικός προτίμησε τα λεφτά της Ρωσίας. Αγωνίστηκε για μισό χρόνο στην Κούμπαν του Κράσνονταρ (10 συμμετοχές - 2 γκολ) παίρνοντας ένα σκασμό λεφτά, ενώ το υπόλοιπο της περιόδου 2015-2016 τον βρίσκει να παραμένει στη Ρωσία για λογαριασμό της Ανζί (12 συμμετοχές - 2 γκολ). Την περασμένη σεζόν βρήκε συμβόλαιο στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αννόβερο, όπου ολοκληρώσε τη θητεία του εκεί με 7 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ.

Από τη στιγμή που ήταν ελεύθερος και η ΑΕΚ έψαχνε επιθετικό, το όνομά του έπεσε ξανά στο τραπέζι. Αφού δεν κατάφερε να τον πείσει την προηγούμενη φορά, τα κατάφερε τώρα και έστω με καθυστέρηση, η Ένωση έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον Πορτογάλο επιθετικό.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΜΕΪΔΑ... ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ

Για την ιστορία, τη χρονιά που η ΑΕΚ έκανε την πρώτη προσπάθεια να πάρει τον Ούγκο Αλμέιδα, κατέληξε στο... χαμογελαστό παιδί, Μακόλεϊ Κρισάντους. Αφού δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση με τον Πορτογάλο, η Ένωση προχώρησε στην απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού για να βγάλει τη Football League, ενώ παρέμεινε και στη μεγάλη κατηγορία (είχε 1.5 χρόνο συμβόλαιο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανακοινώθηκε ο Αλμέιδα
Οι δηλώσεις του Αλμέιδα
Όλες οι μεταγραφές στην πρωτοποριακή πλατφόρμα του Contra.gr

Στ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK