"Πόλεμος" στη σελίδα της ΑΕΚ στη Wikipedia

Λίγα λεπτά μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ από την πειθαρχική της Super League Σουρωτή με αφαίρεση βαθμών, η σελίδα της ΑΕΚ στην Wikipedia, έγινε... πεδίο μάχης οπαδών! Δείτε τι αλλαγές έκαναν, η ατάκα... μαχαιριά που έχει και Ολυμπιακό και πότε έληξε ο συναγερμός (φωτογραφίες).

Το μεσημέρι της Πέμπτης το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League Σουρωτή εξέδωσε απόφαση για την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, 18 μέρες μετά τη διακοπή της αναμέτρησης λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ο "δικέφαλος του βορρά" τιμωρήθηκε πρωτόδικα με αφαίρεση τριών βαθμών για φέτος και δυο για την επόμενη περίοδο, κάτι που σημαίνει πως η Ένωση ξεφεύγει επτά πόντους από τον δεύτερο, πλέον, Ολυμπιακό (ΑΕΚ 57, Ολυμπιακός 50, ΠΑΟΚ 49).

Αμέσως, στη σελίδα της ΑΕΚ στην Wikipedia σήμανε... συναγερμός. Κάποιος βιαστικός (προφανώς) φίλος των "κίτρινων" πρόσθεσε στην ενότητα με τους τίτλους των πρωταθλημάτων και το 2017-2018, κάτι που συνέβη και στη σελίδα του ελληνικού πρωταθλήματος!

 Η αλλαγή στις δυο σελίδες.

Μόλις οι αλλαγές έγιναν είδηση στις αθλητικές ιστοσελίδες, το Wiki της ΑΕΚ έγινε... σάκος του μποξ από "τρολ". Αρκετοί αντίπαλοι μπήκαν μέσα και άρχισαν να γράφουν διάφορα, "πειράζοντας" το αρχικό κείμενο και βάζοντας μέσα τα... δικά τους.

"Καλά είναι τα 11 πρωταθλήματα λίγα θέλουμε για τα 44 χαχαχα", πρόσθεσε κάποιος στη σελίδα της ΑΕΚ.

Λίγο αργότερα το κείμενο σβήστηκε είτε από επίσημο διαχειριστή της σελίδας, είτε από κάποιον φίλαθλο/οπαδό, ενώ διορθώθηκε και ο... βιαστικός τίτλος (2017-2018).

 Το διορθωμένο κείμενο.

Βέβαια μέχρι το βράδυ δεν αποκλείεται να έχουμε και... συνέχεια στη: "Μάχη της Wikipedia", αφού οι Έλληνες γενικά αρέσκονται στον χαβαλέ που πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια.

Γ.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.