Σόου του... σοφέρ Αϊντάρεβιτς στην αναχώρηση του MVP Χουλτ!

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μπορεί να μην παίζει συχνά και να τα... ακούει κιόλας από τον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο όσοι οπαδοί βρέθηκαν έξω από τα VIP μετά το ματς με τον Αστέρα, παραδέχθηκαν τον Αλβανό για το χιούμορ του.

Σόου του... σοφέρ Αϊντάρεβιτς στην αναχώρηση του MVP Χουλτ!

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ένα όνομα μία ιστορία από τότε που έχει έρθει στην ΑΕΚ. Αγωνιστικά δεν έχει ενθουσιάσει, πλην μερικών εκλάμψεων, ωστόσο άπαντες παραδέχονται πως πρόκειται για έναν τύπο ανθρώπου που δεν φοβάται να χαλάσει την εικόνα του όταν το χιούμορ του υπερνικάει τη σοβαροφάνεια.

Για το πόσο καλτ φιγούρα είναι ο Αλβανός χαφ, δεν τα λέμε εμείς, αλλά τα καμώματα του στα social media. Οι πλάκες του στη σύντροφό του μοναδικές! Εκτός, όμως, από την πανέμορφη Μιμόζα Πονοσέσι, στο στόχαστρο του Αϊντάρεβιτς μπαίνουν και οι συμπαίκτες του.

Αυτός που είχε την τιμητική του μετά το νικηφόρο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο καινούργιος της παρέας, Νίκλας Χουλτ.

Τι του έκανε ο Αστρίτ; Αμφότεροι βγήκαν από την πύλη των VIP με τον κόσμο να σταματάει τον Χουλτ για φωτογραφίες, και οι δημοσιογράφοι για δηλώσεις.

Ο Αϊντάρεβιτς, φορώντας μία εντυπωσιακή καμπαρντίνα χρώματος μπεζ, απέφυγε τον κλοιό και πήγε να φέρει το αυτοκίνητο του για να πάρει μαζί και τον Νίκλας Χουλτ.

Έλα, όμως, που ο MVP Σουηδός απέκτησε με το καλημέρα πολλούς φαν στην ΑΕΚ, ο χρόνος περνούσε και ο... σοφέρ Αϊντάρεβιτς περίμενε. Για να καταπολεμήσει λοιπόν την αναμονή, ο Αλβανός χαφ επιστράτευσε το χιούμορ του.

Αφού πρώτα "στόλισε" τον συμπαίκτη του με μερικά... σουηδικά, άρχισε τα αγγλικά με τους παρευρισκόμενους να "διπλώνουν" από τα γέλια.

Ο 27χρονος μέσος, άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και άρχισε: " Νίκλας, σε παρακαλώ υπέγραψε μου ένα αυτόγραφο", " Νίκλας, Νίκλας είσαι ο νέος σταρ της ΑΕΚ, σε αγαπώ!" κι όλα αυτά, αλλάζοντας καμιά δεκαριά φορές τη φωνή του από παιδική σε γυναικεία. Τεράστιος Αϊντάρεβιτς, που δεν παράλειψε να μας ενημερώσει ότι επέστρεψε στις προπονήσεις.

Και φανταστείτε ότι πριν έρθει ο Χουλτ στην ΑΕΚ, είχε παίξει το σενάριο ο Αϊντάρεβιτς να δοθεί ως ανταλλαγή για να κλείσει το deal...

News 24/7

24MEDIA NETWORK