Συνάντηση Μελισσανίδη με Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβολο του χρηματιστηρίου του Κατάρ, Ρασίντ Αλ Μανσούρ, με αντικείμενο συζήτησης, μεταξύ άλλων, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μία συνάντηση με φόντο... κιτρινόμαυρο είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την περασμένη Παρασκευή (11/09). Ο ιδιοκτήτης της Aegean είχε ραντεβού στα γραφεία της εταιρίας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβολο του χρηματιστηρίου του Κατάρ, Ρασίντ Αλ Μανσούρ, ο οποίος είναι και μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός των κοινών επαγγελματικών δραστηριοτήτων, στην ατζέντα της συζήτησης υπήρξε και το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μανσούρ είχε προγραμματισμένο ταξίδι στην χώρα μας από τις 11 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου, όμως παρέμεινε για μερικές ημέρες ακόμα προκειμένου να έχει συναντήσεις (εκτός επίσημου προγράμματος), με επιχειρηματίες και εφοπλιστές, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Μελισσανίδης.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως έχει δημιουργηθεί ένα επενδυτικό fund στο Κατάρ, το οποίο έχει σκοπό να επενδύσει 350-400.000.000 ευρώ στη χώρα μας.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.