Τα περιττά κιλά του Αϊντάρεβιτς ήταν τελικά... περισσότερα

Κι όμως, υπάρχει εξήγηση για τις κακές εμφανίσεις του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ, αφού ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ήρθε όχι με επτά, όπως δήλωσε, περιττά κιλά, αλλά ακόμα περισσότερα! Το κακό φίνις του 2016 και η απορία.

Τα περιττά κιλά του Αϊντάρεβιτς ήταν τελικά... περισσότερα
aidarevic

Στις 13/12 του 2016 η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με βάση τα όσα έδειξε τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως, στη... δεύτερη πατρίδα του Σουηδία.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, ο 27άχρονος άσος ( τα κλείνει τον Μάρτιο) έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ένωσης κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε βασικός και με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δυο αυτές εμφανίσεις έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό και αφορούν την ανετοιμότητα του Αϊντάρεβιτς, ο οποίος έδειξε αρκετά βαρύς και χωρίς καθόλου τρεξίματα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε σε συνέντευξη του πως πήρε περιττά κιλά και μάλιστα αναγκάστηκε να χάσει 7 μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα . Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι λίγο διαφορετική, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΑΕΚ ήρθε 10 κιλά βαρύτερος από το κανονικό!

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΙΝΙΣ

Είναι λίγο... παράδοξο πότε πρόλαβε να τα πάρει μαζεμένα, από τη στιγμή που η τελευταία του εμφάνιση με την Έρεμπρο ήταν στις 06/11/2016 και την ήττα με 2-1 από την Έλφσμποργκ, με τον Αϊντάρεβιτς μάλιστα να παίζει 56 λεπτά.

Κι εδώ όμως, με βάση τους αριθμούς, υπάρχει κάποια εξήγηση. Βλέπετε, ο 27άχρονος άσος έκανε τρομερό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σουηδίας με 3 ασίστ και 5 γκολ σε 11 ματς, αγωνιζόμενος μάλιστα συνεχόμενα.

Προς το τέλος του πρωταθλήματος ωστόσο έχασε παιχνίδια, ενώ τα στατιστικά του πήραν την... κάτω βόλτα με μόλις 1 γκολ και 2 ασίστ σε 14 εμφανίσεις. Είναι κάτι που ίσως λέει πολλά, ίσως και τίποτα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ζήκος, η ένταση με τον Μπάγεβιτς και το νέο πλάνο
"Παίζουμε το κεφάλι μας Γκουαρδιόλα, Μουρίνιο... κι εγώ", είπε ο Μοράις
Κολλημένος... με την ΑΕΚ ο Κομίνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK