Τέρας ψυχραιμίας ο Τσιγκρίνσκι!

Η μοίρα έχει επιφυλάξει αρκετούς τραυματισμούς στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι όμως τους αντιμετωπίζει με ολύμπια ψυχραιμία, γεγονός που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης μέσα στην ΑΕΚ.

Τέρας ψυχραιμίας ο Τσιγκρίνσκι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσιγκρίνσκι από το πρωί του Σαββάτου ακολουθεί κατ’ οίκον θεραπεία για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στο χέρι μετά το χειρουργείο, ωστόσο αυτό που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην ΑΕΚ είναι η… ολύμπια ψυχραιμία του.

Το πρωί της Παρασκευής ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο προκειμένου να ξεκινήσει την αποθεραπεία μετά το χειρουργείο προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση. Ο Ουκρανός έχει πάρει αρκετά… ψύχραιμα την κατάσταση και το παιχνίδι που του επιφύλαξε η μοίρα έχοντας ως σαφή στόχο να το αφήσει πίσω του. Στην παρούσα φάση πάντως, ο Τσιγκρίνσκι ακολουθεί θεραπεία κατ’ οίκον μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο χέρι.

Σε ότι αφορά την ψυχραιμία του που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για πολλούς από τους ανθρώπους της ΑΕΚ που τον επισκέφτηκαν στο Ιατρικό Κέντρο, η εικόνα που έχουν αποκομίσει όλοι είναι ότι πρόκειται για ένα παιδί 101% συνειδητοποιημένο με τη… μοίρα του που του έχει επιφυλάξει αρκετούς τραυματισμούς. Είναι σαφές ότι σε περίπτωση που ο Ουκρανός δεν είχε τα συγκεκριμένα θέματα θα επισκεπτόταν την Ελλάδα μόνο για διακοπές, ωστόσο η ευπάθειά του έβαλε φρένο στην παρουσία του στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Βέβαια από την άλλη, ο τραυματισμός της περασμένης Τετάρτης στο χέρι, δεν ήταν αποτέλεσμα της ευπάθειάς του στους τραυματισμούς, αλλά καθαρής… γκίνιας. Ακόμα και έτσι όμως, ο Τσιγκρίνσκι βγάζει μεγάλα αποθέματα υπομονής που έχουν εντυπωσιάσει την ΑΕΚ σε κάθε επίπεδο, κάτι που έπαιξε τον ρόλο του στο να παρθεί η απόφαση να ανανεωθεί το συμβόλαιό του και να ακούγονται μόνο θετικά λόγια για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK