Τι έλεγε η ΑΕΚ για... Σάκοτα στους ενδιαφερόμενους

Ο Ντράγκαν Σάκοτα πήρε (και πάλι) στα χέρια του την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ διαδεχόμενος τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Μέχρι πότε όμως θα κρατήσει η νέα θητεία του Σέρβου κόουτς;

Όσοι το τελευταίο 24ώρο ήρθαν σε επαφή, άμεση ή έμμεση, με την ΚΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του επόμενου προπονητή, τελικώς μάθαιναν ότι... δεν θα υπάρχει επόμενος προπονητής.

Αυτό με την έννοια ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα πήρε το χρίσμα για να οδηγήσει την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτή η (ανεπίσημη) ενημέρωση υπήρξε στους ενδιαφερόμενους (ουχί στους δημοσιογράφους).

Τώρα, το πως ακουστεί αυτό στον κόσμο της ΑΕΚ είναι ένα ζήτημα. Ο Σάκοτα άφησε την τεχνική ηγεσία στα χέρια του Γιούρι Ζντοβτς όχι κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Σέρβου είχε χτυπήσει κόκκινο.

Τώρα η ΑΕΚ κατέληξε και πάλι σ' αυτόν για τη διαδοχή του Σωτήρη Μανωλόπουλου ο οποίος, ως στοίχημα, δεν βγήκε (ή κάποιοι δεν φρόντισαν να βγει). Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα στην ΑΕΚ τα ίδια μένουν... Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου βεβαίως-βεβαίως.

Πάντως ούτε η ανακοίνωση που εξέδωσε η "κιτρινόμαυρη" είναι ξεκάθαρη ως το μέλλον της συνεργασίας της με τον Σάκοτα. Το αφήνει φλου αναφέροντας απλά ότι είναι "ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τη «Βασίλισσα», ώστε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών".

Το ότι αυτός θ' αποφασίσει για τυχόν αλλαγές δεν αλλάζει το νόημα όλων των παραπάνω.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.