Τι έλεγε η ΑΕΚ για... Σάκοτα στους ενδιαφερόμενους

Ο Ντράγκαν Σάκοτα πήρε (και πάλι) στα χέρια του την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ διαδεχόμενος τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Μέχρι πότε όμως θα κρατήσει η νέα θητεία του Σέρβου κόουτς;

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Όσοι το τελευταίο 24ώρο ήρθαν σε επαφή, άμεση ή έμμεση, με την ΚΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του επόμενου προπονητή, τελικώς μάθαιναν ότι... δεν θα υπάρχει επόμενος προπονητής.

Αυτό με την έννοια ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα πήρε το χρίσμα για να οδηγήσει την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτή η (ανεπίσημη) ενημέρωση υπήρξε στους ενδιαφερόμενους (ουχί στους δημοσιογράφους).

Τώρα, το πως ακουστεί αυτό στον κόσμο της ΑΕΚ είναι ένα ζήτημα. Ο Σάκοτα άφησε την τεχνική ηγεσία στα χέρια του Γιούρι Ζντοβτς όχι κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Σέρβου είχε χτυπήσει κόκκινο.

Τώρα η ΑΕΚ κατέληξε και πάλι σ' αυτόν για τη διαδοχή του Σωτήρη Μανωλόπουλου ο οποίος, ως στοίχημα, δεν βγήκε (ή κάποιοι δεν φρόντισαν να βγει). Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα στην ΑΕΚ τα ίδια μένουν... Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου βεβαίως-βεβαίως.

Πάντως ούτε η ανακοίνωση που εξέδωσε η "κιτρινόμαυρη" είναι ξεκάθαρη ως το μέλλον της συνεργασίας της με τον Σάκοτα. Το αφήνει φλου αναφέροντας απλά ότι είναι " ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τη «Βασίλισσα», ώστε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών".

Το ότι αυτός θ' αποφασίσει για τυχόν αλλαγές δεν αλλάζει το νόημα όλων των παραπάνω.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK