Η άφιξη της ΑΕΚ στην Αυστρία έφερε... αποχώρηση από το ρόστερ

Παρότι συζητήθηκε έντονα ότι στην Αυστρία θα κριθεί η μεταγραφή ή όχι του Ράφαελ Χολτσχάουζερ στην ΑΕΚ, τελικά η Ένωση "κλείδωσε" ένα άλλο... μέτωπο επί αυστριακού εδάφους.

Στην Αυστρία συναντήθηκαν οι άνθρωποι της Ραπίντ με τον Μηνά Λυσάνδρου για να ολοκληρωθεί το deal της λήξης του δανεισμού του Τρίστασον στην ΑΕΚ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία, υπογράφοντας μάλιστα τα απαραίτητα έγγραφα.

Πλέον, ΑΕΚ και Ραπίντ αναμένουν την οριστική συμφωνία του Ισλανδού με την Μάλμε, καθώς η σουηδική ομάδα σκέφτεται να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή και να μην τον δανειστεί από τους Αυστριακούς.

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής εξτρέμ ήρθε στην Ένωση το καλοκαίρι με καλές περγαμηνές, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είδε κάτι πάνω του για να του κεντρίσει το ενδιαφέρον να τον χρησιμοποιήσει. Ο Ισπανός εισηγήθηκε τον τερματισμό της συνεργασίας και οι δύο πλευρές χωρίς κανένα πρόβλημα συμφώνησαν για το "διαζύγιο". 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.