Το μήνυμα του Αλμέιδα που "μίλησε" στην καρδιά του "κιτρινόμαυρου" οπαδού

Ο Ούγκο Αλμέιδα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, όμως στη συνέχεια ζήτησε απ' όλους να τιμήσουν τη φανέλα! Μάλιστα είχε και συνομιλία με φίλους της ΑΕΚ, γράφοντας ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν από τους καλύτερους -αν όχι ο καλύτερος- παίκτης της ΑΕΚ στη... λίμνη του Αγρινίου. Πέτυχε το πρώτο γκολ της Ένωσης και ανέβασε το ηθικό των συμπαικτών του ενώ πολεμούσε σε κάθε φάση.

Μετά το ματς λοιπόν και την ήττα της ΑΕΚ (3-2) ο Ούγκο Αλμέιδα με μήνυμά του στο facebook θέλησε να πορώσει τους απογοητευμένους οπαδούς της ομάδας γράφοντας: "Δύσκολες συνθήκες. Ένα γκολ δεν ήταν αρκετό. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για είμαστε ΑΕΚ και η ΑΕΚ ποτέ δεν εγκαταλείπει. Τιμήστε την φανέλα"!

Κάτω από το ποστάρισμά του όπως ήταν φυσικό τα σχόλια ήταν πάρα πολλά. Ωστόσο ο Πορτογάλος όπως συνηθίζει, απάντησε στα περισσότερα με τις απαντήσεις του να πορώνουν ακόμα περισσότερο τους φίλους της ΑΕΚ.

"Περιμένετε περισσότερα και το αξίζετε. Δεν είμαι Έλληνας αλλά γνωρίζω την ΑΕΚ όλη μου τη ζωή. Δεν είναι για το τώρα ή τα προηγούμενα χρόνια που ήταν η ομάδα στην 3η Εθνική. Δεν είνια καν για τους τίτλους, τις κούπες, τις νίκες. Είναι για τα 93 χρόνια ιστορίας αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Για εμένα είναι τεράστια τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα, τα χρώματά της και να τα υπερασπίζομαι. Είμαι επαγγελματίας και παίζω για την οικογένεια μου, αλλά παίζω και για τη δική σας.

Σαν εμένα όλοι οι συνάδελφοί μου είναι εκεί για να πολεμήσουν. Και θα το κάνουμε, το υπόσχομαι. Θα δουλέψουμε όλο και πιο σκληρά και δεν θα κοιτάξουμε κάτω γιατί είμαστε περήφανοι που είμαστε ΑΕΚ και θέλουμε να συνεχίσουμε την ιστορία του συλλόγου. ΥΓ. Μη μου ζητάς ευχαριστώ που απάντησα. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Να πανηγυρίζω μαζί σας στις καλές στιγμές, αλλά και να σας ακούω στις δύσκολες. Είμαστε όλοι ΑΕΚ!", ήταν η απάντηση του Ούγκο Αλμέιδα στα μηνύματα που δέχθηκε, με τους οπαδούς να τον αποθεώνουν!

Το μήνυμα του Αλμέιδα που "μίλησε" στην καρδιά του "κιτρινόμαυρου" οπαδού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα "κιτρινόμαυρα" πρωτοσέλιδα που κατακεραύνωναν τον Μανόλο Χιμένεθ

Επιστροφή στο μέλλον με Χιμένεθ!
Οι αγκαλιές με Μανωλά!
Χιμένεθ: Ένας "τρελός" θα τους σώσει
Χωρίς ομάδα 2,5 χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK