Το ποσό που δίνει η Ντιναμό για Γιόχανσον

Κροάτης δημοσιογράφος μιλά στον ελληνικό Τύπο και αποκαλύπτει το ποσό που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Ντιναμό για λογαριασμό του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Live Sport", ο Κροάτης δημοσιογράφος, Σίλβιο Σκρλετς που εργάζεται στο "Tportal.hr", αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. 

«Η Ντιναμό παρακολουθεί τον Γιόχανσον και είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος θα αποκτηθούν ένα αμυντικός, ένας αμυντικός χαφ κι ένας σέντερ φορ. Για τη θέση του χαφ είναι υποψήφιος ο Γιόχανσον».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να μιλήσει με συγκεκριμένα ποσά, σχολιάζοντας: «Το μεταγραφικό μπάτζετ που θα διαθέσουν το καλοκαίρι δεν είναι γνωστό, αλλά θα γίνει ανανέωση στην ομάδα. Περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ εκτιμώ ότι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ για τον Γιόχανσον, τα 2,5 εκατ. ευρώ είναι πολύ υψηλό ποσό. Από τη Ντιναμό τονίζουν ότι παρακολουθούν πολλούς παίκτες, αλλά έχω επιβεβαιώσει ότι ενδιαφέρονται για τον Γιόχανσον και μάλιστα υπάρχει και πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη. Μίλησε ο Μαριγιάν Βλακ, ο οποίος είναι πρώην τεχνικός διευθυντής και μέλος της ομάδας και συνεργάζεται με τον νυν τεχνικό διευθυντή Ρομέο Γιότζακ».

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...