Το σύμβολο της ΑΕΚ δώρο στον Μητροπολίτη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης βρέθηκε στην τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Σμύρνης και του χάρισε εκ μέρους της διοίκησης ένα χρυσό "Δικέφαλο".

Έγινε το Σάββατο η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Σμύρνης Βαρθολομαίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη (η μοναδική ορθόδοξη εκκλησία που έχει μείνει στην περιοχή), και η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε δια του προέδρου της Βαγγέλη Ασλανίδη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μητροπολίτη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με τη σύνδεση της ΑΕΚ με τη Μικρά Ασία: "Η ματωμένη προκυμαία της Σμύρνης αποτελεί το ξεκίνημα της ιστορικής διαδρομής του συλλόγου μας".

Στη συνέχεια εκ μέρους της διοίκησης της Ένωσης" χάρισε στον Βαρθολομαίο το αναμνηστικό της φωτογραφίας που έχει αποτυπωμένο έναν χρυσό Δικέφαλο.

ΑΚ.Γ

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.