Βούλιαξε το "Βενιζέλος" στην επιστροφή της "βασίλισσας"

Η θριαμβεύτρια ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα με το κύπελλο ανά χείρας και εκατοντάδες φίλαθλοι της Ένωσης βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να αποθεώσουν την αποστολή (VIDEO).

Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια η "βασίλισσα" του ελληνικού μπάσκετ επέστρεψε στο θρόνο της, κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον... Ευρωλιγκάτο Ολυμπιακό με 88-83.

Οι φίλοι της Ένωσης ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς τόσο στο Ηράκλειο της Κρήτης όσο και στην Αθήνα, όμως το μεγάλο... πανηγύρι έγινε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το μεσημέρι της Κυριακής.

Μόλις η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην έξοδο του αεροδρομίου, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας περικύκλωσαν το πούλμαν και άρχισαν να αποθεώνουν τους Ντράγκαν Σάκοτα, Μάκη Αγγελόπουλο και τους παίκτες!

Μάλιστα ζήτησαν να δουν την... κούπα και οι κιτρινόμαυροι δεν τους χάλασαν το χατήρι. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από τους πανηγυρισμούς:

Γ.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.