Τόσα θα παίρνει ο Λέσκοτ στην ΑΕΚ

Η εφημερίδα "Live Sport" αναλύει τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας μεταξύ της ΑΕΚ και του Τζόλεον Λέσκοτ, τα οποία και θα μετατρέψουν τον Άγγλο αμυντικό σ' έναν απ' τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των "κιτρινόμαυρων".

Τόσα θα παίρνει ο Λέσκοτ στην ΑΕΚ

O Τζόλεον Λέσκοτ βρίσκεται απ' τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/08) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Ο Άγγλος αμυντικός θα αποτελέσει το μεγάλο "μπαμ" της Ένωσης κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στα μετόπισθεν.

Η συμφωνία με τον 34χρονο άσο δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού τις τελευταίες ημέρες στο κυνήγι της απόκτησής του μπήκε δυνατά κι η ιταλική Πεσκάρα. Τελικά, οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" ανέβασαν την προσφορά τους και κατάφεραν να φέρουν τον Λέσκοτ στην Ελλάδα.

DEAL ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ

Σε περίπτωση που δεν προκύψει ζήτημα με τις ιατρικές εξετάσεις, ο Άγγλος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τους "κιτρινόμαυρους" και θα γίνει αυτόματα ένας απ' τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα " Live Sport" το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές θα αποφέρει στον Λέσκοτ συνολικά 800.000 ευρώ.

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο όμως βάσει αγωνιστικής αξίας είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Σε συνδυασμό με τα μπόνους επίτευξης στόχων, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Λέσκοτ μπορούν να εισρεύσουν αρκετές ακόμη χιλιάδες ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες, διαφορετικό ρεπορτάζ υποστήριζε πως ο Άγγλος θα πάρει περίπου 900.000 ευρώ ως αποζημίωση απ' την Άστον Βίλα για τη λύση της συνεργασίας τους, με την ΑΕΚ να προσφέρει άλλες 300.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΛΜΕΪΔΑ

Αξίζει να σημειωθεί πως την εφετινή σεζόν, στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος παίρνει περίπου 440.000 ευρώ καθαρά ετησίως. Ακολουθούν οι Πατίτο Ροντρίγκες, Ρόναλντ Βάργκας και Πέτρος Μάνταλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Λέσκοτ
Λέσκοτ: "Να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους"
Οι Άγγλοι "γκρέμισαν" το twitter για ΑΕΚ και Λέσκοτ
Τζόλεον Λέσκοτ: Ένας γεννημένος μαχητής
ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα συμβόλαιο των 4 μεγάλων ομάδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK