Του Χιμένεθ η πρώτη "μεταγραφή" στην ΑΕΚ

Δημήτρης Μελισσανίδης και Μανόλο Χιμένεθ έδωσαν τα χέρια για να συνεχιστεί η πρωταθληματική τους συνεργασία. Ο Ισπανός, μάλιστα, παρουσιάζεται έτοιμος για να περάσει την πρώτη του... μεταγραφή.

Κυριακάτικο δημοσίευμα του "SPORTIME" αναφέρεται στην πρώτη "μεταγραφική" εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της ανανέωσης της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Ανδαλουσιανός προπονητής επιθυμεί ενίσχυση, όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά και στους βοηθούς τους!

Χωρίς να κινδυνεύει κάποιος από τους υπάρχοντες του team του Χιμένεθ, ο Μανόλο φέρεται να έχει ζητήσει την προσθήκη ενός ακόμη μέλους που δεν αποκλείεται να είναι ο Χεσούς Καλδερόν.

Ο συγκεκριμένος είχε περάσει και παλαιότερα από την Ένωση, ωστόσο αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, και τη θέση του είχε πάρει επιτυχημένα ο Ουφάνο.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.