"Χέρι" της ΑΕΚ στον Βράνιες για τη φωτογραφία!

Η φωτογραφία που ανέβασε το Όγκνιεν Βράνιες σήκωσε μεγάλη συζήτηση με αποτέλεσμα η ίδια η ΠΑΕ να του βάλει... χέρι και να τον αναγκάσει να την κατεβάσει. Τι απάντησε ο παίκτης.

Ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ ανέβασε στο instagram του μία επεξεργασμένη φωτογραφία των Iron Maiden, όπου πάνω στον τάφο γράφει "θύρα 7" και ο... Eddie κρατάει μία σημαία της Ένωσης.

Η φωτογραφία αμέσως σήκωσε μεγάλη συζήτηση, ενώ προκάλεσε την αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, που τόνισε πως χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ κινήθηκαν άμεσα και ενημέρωσαν τον παίκτη για το ποστ που έκανε. Αφού του εξήγησαν για τι ακριβώς έκανε, εκείνος έδειξε να το κατάλαβε και στη συνέχεια διέγραψε τη φωτογραφία.

Αυτό που είπε ο Βράνιες στον Μαϊστόροβιτς ήταν: "Ζητάω συγγνώμη, δεν κατάλαβα πόσο κακό ήταν αυτό που ανέβασα και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να προσβάλλω τη μνήμη νεκρών οπαδών του αντιπάλου μας".

Η ανάρτηση του Βράνιες:

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.