Ο μικρός Κλάιφερτ δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν

Μπορεί ο πατέρας του να φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Τζάστιν Κλάιφερτ ωστόσο σκέφτεται πιο ορθολογικά και κάνει παιχνίδι με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Και γιατί όχι άλλωστε;

Ajax's Justin Kluivert plays the ball during the first leg semi final soccer match between Ajax and Olympique Lyon in the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Κλάιφερτ ΑP PHOTO/PETER DEJONG

Ο πατέρας του συνέδεσε το όνομά του κυρίως με τον Αγιαξ και την Μπαρτσελόνα. Ο Τζάστιν Κλάιφερτ όμως, παρά το γεγονός ότι αγαπάει τη Βαρκελώνη, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον της καριέρας του.

Μόλις 18 χρονών ο Κλάιφερτ τζούνιορ έχει βάλει το όνομά του στα καρνέ όλο των ομάδων που σέβονται τον εαυτό τους και έχουν γερά πορτοφόλια. Και ναι, και στης Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον ρώτησαν τον μικρό και αυτός απάντησε με θάρρος: " Η Μπαρτσελόνα είναι στην καρδιά μου αλλά ποιος είμαι εγώ που θα πει όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης;" Κράτησε έτσι και αυτήν την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον, ένα μέλλον που του ανήκει κατά πως φαίνεται.

Εσπευσε επίσης να συμπληρώσει: " Ο ατζέντης μου δίνει τις δυνατότητες που υπάρχουν αλλά εγώ είμαι αυτός που αποφασίζει. Ο πατέρας μου δεν παρεμβαίνει, ξέρει όμως αυτό που θέλω".

Συμπέρασμα; Οσοι πιστοί, προσέλθετε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK