Ο Δώνης "τσίμπησε" ήδη το πρώτο μπόνους

Ούτε μια εβδομάδα έχει συμπληρώσει ο Γιώργος Δώνης στον ΑΠΟΕΛ και εκπλήρωσε ήδη τον πρώτο στόχο του. Με αποτέλεσμα ν' ανταμειφθεί γι' αυτό...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ

(MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ (MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Η ήττα από τη ρουμάνικη Βιτορούλ στο πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Champions League, κυρίως δε η εμφάνιση, έθεσαν (με απόλυση) εκτός κυπριακής ομάδας τον Ολλανδό Μάριο Μπέιν και επανέφεραν στον πάγκο μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Ο Δώνης χρειάστηκε μετρημένες προπονήσεις για να φέρει άλλον αέρα στους πρωταθλητές Κύπρου, να αποκαταστήσει το κλίμα αμφιβολίας στ' αποδυτήρια και να γεμίσει αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές. Με αποτέλεσμα το 1-0 στη ρεβάνς του "ΓΣΠ" που έγινε 4-0 στην παράταση και χάρισε την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης των αστέρων. Μάλιστα από τους αποκλεισμούς - καραμπόλες ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στο γκροπυ των ισχυρών και οι όμιλοι βρίσκονται πλέον δυο παιχνίδια μακριά.

Γι' αυτήν του τη συμβολή ο Γιώργος Δώνης θα λάβει, σύμφωνα με το balla.com.cy, ως μπόνους 50.000 ευρώ. Τα οποία θα διπλασιαστούν, βάσει συμβολαίου, εφόσον η ομάδα του εξασφαλίσει ένα από τη εισιτήρια για τους 32 κορυφαίους του θεσμού. Στην τσέπη του είναι ήδη, να είστε σίγουροι με αντιπάλους μια εκ των Καραμπάγκ, Αστάνα, Ριέκα, Χάποελ Μπερ Σέβα και Σλάβια Πράγας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK