"Μάχη" στήθος με στήθος μεταξύ Μιλόγεβιτς και Δώνη για ΑΠΟΕΛ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είχε συνάντηση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπου επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία, η οποία όμως θα πρέπει να επικυρωθεί από το Δ.Σ., αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υποψηφίων που βρίσκονται στην short list της ομάδας. Τι γίνεται με τον Γιώργο Δώνη!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αναφέρει το κυπριακό " Balla.com", ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είχε συνάντηση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Αθήνα και φαίνεται πως υπήρξεπροφορική συμφωνίακαι στο πλαίσιο συνεργασίας και στο οικονομικό.

Αυτή η προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί δεν συνεπάγεται ότι ο πρώην τεχνικός της Ομόνοιας και νυν του Πανιωνίου θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, αφού γι' αυτό θα πρέπει να αποφασίσει το Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πρόδρομος Πετρίδης διεμήνυσε στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πως θα πρέπει να "φέρει" στο Διοικητικό Συμβούλιο το περιεχόμενο της συζήτησης, ώστε να ληφθεί συλλογικά η τελική απόφαση για το νέο προπονητή. Στο μεταξύ συνεχίζει τις επαφές και με τους υπόλοιπους υποψήφιους που έχουν ξεχωρίσει.

Στην κατηγορία αυτή είναι και οΓιώργος Δώνης, ο οποίος δεν βολιδοσκοπήθηκε ξαφνικά τώρα, αφού η πρώτη κρούση για επιστροφή του Ελλαδίτη τεχνικού έχει γίνει από καιρό. Και ο Γιώργος Δώνης αξιολογείται θετικά από τους "γαλαζοκίτρινους" και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του, αν και μετά την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ έχει ανοίξει γέφυρες επικοινωνίας με τους Άραβες και ίσως προκύψει πρόταση και από εκεί για τον πρώην τεχνικό των "γαλαζοκίτρινων". Προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, πάντως, και φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για επιστροφή, αφού πλέον έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις των δύο πλευρών μετά το τότε διαζύγιο.

Στην ατζέντα του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται και προπονητές από πιο προηγμένα πρωταθλήματα.Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει το ΟΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, αλλά παράλληλα συνεχίζει τις επαφές του.

Η απόφαση για τον νέο προπονητή θα ληφθεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των επαφών αυτών: εκεί θα κριθεί αν η προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πάρει επίσημη μορφή ή αν θα προκριθεί κάποια άλλη περίπτωση (του Δώνη ή άλλη).

News 24/7

24MEDIA NETWORK