Τάσεις φυγής ο Λάτσι από τον ΑΠΟΕΛ

Ο 20χρονος χαφ που ανήκει στον Ολυμπιακό, Καζίμ Λάτσι, δεν θα... μακροημερεύσει στον ΑΠΟΕΛ, ειδικά όσο δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Τάσεις φυγής ο Λάτσι από τον ΑΠΟΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσα Ιουνίου ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε την επίτευξη της συνεργασίας του με τον Καζίμ Λάτσι. Ο 20χρονος παραχωρήθηκε στην ομάδα της Κύπρου ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο Αλβανός είχε καταγράψει μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, ως αλλαγή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνα Κυπέλλου.

Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων των "ερυθρόλευκων", έχοντας παρουσία και στο Youth League, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του. Διαφορετικά όμως τα περίμενε τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ ο Αλβανός μέσος, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επιδείξει τάσεις φυγής από τη Μεγαλόνησο.

Ο νεαρός είχε επιλέξει τον ΑΠΟΕΛ με την προοπτική ότι θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, κάτι που έως σήμερα δεν έχει γίνει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Δεκέμβριο θα γίνει προσπάθεια να λυθεί πρόωρα η συνεργασία του με το συγκρότημα του Τόμας Κρίστιανσεν, ειδικά όσο δεν παίρνει τις ευκαιρίες που περίμενε ότι θα είχε.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK