Τελικά ούτε Δώνης, ούτε Μιλόγεβιτς στον ΑΠΟΕΛ

Στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ αφού ούτε ο Γιώργος Δώνης, αλλά ούτε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να καθίσουν στον πάγκο του.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ

(MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ (MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MOTIONTEAM

Παρελθόν πριν καν γίνουν... παρόν οι περιπτώσεις των Γιώργου Δώνη και Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Κύπρου αναζητάει αλλού τον διάδοχο του Κρίστιανσεν στον πάγκο της, αφού τελικά αποφάσισε να μην ασχοληθεί παραπάνω με τους δύο κόουτς.

Ο Γιώργος Δώνης ενημέρωσε άλλωστε πως περιμένει πρόταση μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα από τη Σαουδική Αραβία. Μια αγορά που την ξέρει και αναμένεται να του προσφέρει και το συμβόλαιο που θέλει. Οι οικονομικές του απαιτήσεις ήταν εξαρχής ένα "αγκάθι" για τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ.

Ναυάγιο όμως υπάρχει και στην περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με τις πληροφορίες από Κύπρο. Στην ουσία ο κόουτς του Πανιωνίου αυτοπροτάθηκε ενώ έγινε και συνάντηση στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πετρίδη. Ωστόσο την απόφαση για τον νέο προπονητή θα την έπαιρνε το δ.σ. του συλλόγου και από ότι φαίνεται ο Σέρβος κόουτς του Πανιωνίου δεν είχε πολλά μέλη υπσστηρικτές.

Πλέον οι Κύπριοι προσανατολίζονται σε προπονητή από το εξωτερικό. Υπάρχει μάλιστα μια περίπτωση ενός Ολλανδού που έχει προταθεί και εξετάζεται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το νησί αυτός είναι ο Μάριο Μπέιν. Ο 53χρονος πρώην τεχνικός των Φεγενορντ, Εξέλσιορ, Ναιμέγκεν και βοηθός του Αντβοκατ στην Φενέρμπαχτσέ. Φέρεται μάλιστα να φτάνει τις επόμενες ημέρες στο νησί για να την τελική διαπραγμάτευση με τους "γαλαζοκίτρινους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK