Φέρνει προπονητή που δεν ήθελε να γίνει... προπονητής!

"Παιδί" του Χοακίν Καπαρός που είχε παίκτη τον Κορδέρο, αλλά όχι τον Βίκτορ Βιτόλο και όταν τέλειωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής δεν είχε στο μυαλό του την προπονητική! Λίγες λέξεις για τον 44χρονο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο που αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Φέρνει προπονητή που δεν ήθελε να γίνει... προπονητής!

Αλμπέρτο Μοντεαγούδο ο εκλεκτός του Απόλλωνα Σμύρνης. Ή αν θέλετε καλύτερα του Γιάννη Κόντη, ο οποίος επέμεινε... ισπανικά και, παρά το "ναυάγιο" των συζητήσεων με τον Κίκο Ραμίρεθ, που έγινε... Λούης, φέρνει στη Ριζούπολη τον... μαθητή του Χοακίν Καπαρός.

O άνθρωπος που χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις δεν εγκατέλειψε ποτέ το ενδεχόμενο να βρει νέο προπονητή στην Ιβηρική, άφησε τον Γιάννη Ματζουράκη στο "περίμενε" και κατέληξε στον Καστιγιάνο που γυρίζει τους πάγκους από το 2009. Τότε που "σκότωσε" τον ποδοσφαιριστή μέσα του και ανέλαβε απευθείας την τεχνική ηγεσία της Λουθένα, της τελευταίας ομάδας της καριέρας του.

Εκείνη την περίοδο δεν είχε στο μυαλό του κάτι τέτοιο. Το έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του διηγούμενος πως " εγώ ποτέ μου δεν ήθελα να γίνω προπονητής. Έμοιαζα περισσότερο με αθλητικό διευθυντή ή σκάουτ, αναλύοντας παιχνίδια και συντάσσοντας αναφορές. Με κάλεσε όμως ο πρόεδρος και μου είπε ότι ο νέος προπονητής βρίσκεται στ' αποδυτήρια και είσαι εσύ". Από τη στιγμή πάντως που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Λουθένα αγάπησε τη νέα δουλειά του και μέχρι τώρα εργάστηκε επίσης σε Λεονέσα, Μπανταχόθ, Κάντιθ, Λα Ρόντα και για 2.5 χρόνια στην Καρταχένα (τρίτη κατηγορία) μετρώντας 51 νίκες σε 105 ματς! Έχοντας για πρότυπο τον... βετεράνο των πάγκων Χοακίν Καπαρός (+15 ομάδες).

Στην Καρταχένα ο Μοντεαγούδο είχε για ένα χρόνο τον Μιγκέλ Άγχελ Κορδέρο. Τον Ισπανό χαφ που για τέσσερα χρόνια ανήκε στην ΑΕΚ. Πλέον στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας ανήκει και ο 35χρονος Βίκτορ Βιτόλο (Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός).

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK