Έτσι ενισχύει η Big-4 τον Απόλλωνα!

Αυτή είναι η... συνταγή που έχουν κατά νου στον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της επιστροφής της στη Super League.

Με την επιστροφή του στη Super League ο Απόλλων αναζητά την κατάλληλη συνταγή που θα τον οδηγήσει εκ του ασφαλούς στην επίτευξη των στόχων του και σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" έχουν ήδη στο μυαλό τους μερικά από τα... υλικά που προτίθενται να ψωνίσουν.

Είναι κοινό μυστικό στη Ριζούπολη ότι η ομάδα θα κινηθεί προκειμένου να αποκτήσει αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των τεσσάρων μεγάλων, ωστόσο είναι πολλά υποσχόμενοι και μπορούν να ανταποκριθούν στο πρότζεκτ.

Πριν από λίγες ημέρες είχε ακουστεί το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκεζ και παρότι δεν επιβεβαιώθηκε το σενάριο, έδωσε ένα στίγμα για τις αναζητήσεις των "κυανόλευκων".

Μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

ΑΧ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!