Η σφήνα της... ελληνικής Φόρεστ για Αλμπάνη

Plus εκατό χιλιάρικα στον Απόλλωνα και οι 190.000 το χρόνο στον Αλμπάνη, σε σχέση με τα λεφτά της ΑΕΚ, είναι η προσφορά της... Νότιγχαμ του Μαρινάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων. Υπάρχει όμως και η... λεπτομέρεια, το συμβόλαιο που έχει ήδη υπογράψει ο παίκτης με την Ένωση!

Το πιο... ιντριγκαδόρικο παρασκήνιο της ημέρας το βρίσκουμε σε δύο διαφορετικές εφημερίδες.

Μόνο που στη μία, στην "ΩΡΑ" και στον  έγκυρο "Πληροφοριοδότη" υπάρχουν... ονόματα και διευθύνσεις, σε σύγκριση με τις επίσης αξιόπιστες κι αποκαλυπτικές "ΚΑΚΙΕΣ" της "SPORTIME". Και στη μια και στην άλλη το θέμα είναι ο Αλμπάνης, για τον οποίο όσο καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, τόσο... διάφοροι "τσιγκλάνε" τον Μονεμβασιώτη.

Το... κοινό θέμα είναι πως αγγλική ομάδα προσφέρθηκε να πληρώσει το μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αλμπάνη, ύψους 500.000€, το οποίο είναι μόνο για το εξωτερικό. Προσφέροντας συγχρόνως καθαρές ετήσιες αποδοχές 300.000€ στον Αλμπάνη!

Μόνο που στον "Πληροφοριοδότη" μαθαίνουμε και το όνομα της ομάδας, που είναι η... ελληνική (λόγω Μαρινάκη) Νότιγχαμ Φόρεστ!

Απλά εδώ να βάλουμε τη δική μας πινελιά: ο Μονεμβασιώτης έχει συμφωνήσει με τον Μελισσανίδη για 400.000€ και ο Αλμπάνης έχει υπογράψει στην ΑΕΚ με μόλις 140.000€ το χρόνο κι αυτά με την εφορία (καθαρά κάτι παραπάνω από 110.000)!

Πώς να τη σβήσει την υπογραφή;

Ε.ΜΙΧ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.