"Κοιτάζει" και Λέτο ο Απόλλων!

O Σεμπάστιαν Λέτο "γυάλισε" στον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Ο Αργεντινός έχει εκμυστηρευτεί ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Εσχάτως ο Απόλλων Σμύρνης φλέρταρε τόσο με τον Τσόρι Ντομίνγκες όσο και με τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Για τον πρώτο άλλωστε σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το Contra.gr.

Η ελαφρά ταξιαρχία επιμένει όμως να βλέπει και άλλα μεγάλα ονόματα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Τελευταίο; Αυτό του Σεμπάστιαν Λέτο ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό!

Ο Αργεντινός άσος είχε μία φιλολογική προσέγγιση από τη Λανούς, ομάδα της πατρίδας του, ωστόσο κατέστησε σαφές ότι προτιμά να μείνει για προσωπικούς λόγους στην Ελλάδα.

Ο Απόλλων το πληροφορήθηκε και έριξε τα δίχτυα του με στόχο να πιάσει την καλή ψαριά που θα του χαρίσει ποιότητα και εμπειρία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Superleague. Tην ίδια ώρα ο παίκτης έχει τις κεραίες του ανοιχτές για προτάσεις από τη Β' Ιταλίας χωρίς όμως αυτό να αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.

ΓΟΥΛ

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.