"Κοιτάζει" και Λέτο ο Απόλλων!

O Σεμπάστιαν Λέτο "γυάλισε" στον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Ο Αργεντινός έχει εκμυστηρευτεί ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Εσχάτως ο Απόλλων Σμύρνης φλέρταρε τόσο με τον Τσόρι Ντομίνγκες όσο και με τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Για τον πρώτο άλλωστε σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το Contra.gr.

Η ελαφρά ταξιαρχία επιμένει όμως να βλέπει και άλλα μεγάλα ονόματα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Τελευταίο; Αυτό του Σεμπάστιαν Λέτο ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό!

Ο Αργεντινός άσος είχε μία φιλολογική προσέγγιση από τη Λανούς, ομάδα της πατρίδας του, ωστόσο κατέστησε σαφές ότι προτιμά να μείνει για προσωπικούς λόγους στην Ελλάδα.

Ο Απόλλων το πληροφορήθηκε και έριξε τα δίχτυα του με στόχο να πιάσει την καλή ψαριά που θα του χαρίσει ποιότητα και εμπειρία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Superleague. Tην ίδια ώρα ο παίκτης έχει τις κεραίες του ανοιχτές για προτάσεις από τη Β' Ιταλίας χωρίς όμως αυτό να αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.

ΓΟΥΛ

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!