Ποιος διάλεξε τον νέο προπονητή στον Απόλλωνα...

Τον έφερε ο Γιάννης Κόντης ή παρενέβη δάχτυλος προκειμένου να επιλεγεί ο Μοντεαγούδο ως ο αντικαταστάτης του Ισμαέλ στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα;

Πριν καν από την 3η αγωνιστική ο Απόλλων Σμύρνης δείχνει να μπάζει νερά.

Η αφορμή δόθηκε με την επιλογή του νέου προπονητή και το "φιάσκο" με τον Ραμίρεθ, η αιτία ωστόσο εδράζεται στο γενικότερο καλοκαιρινό σχεδιασμό. Τον οποίο έχει ήδη "πληρώσει" ο Τσέλιος.

Τι διαβάσαμε την Τρίτη στις "Κακίες" του Sportime; Ότι ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο δεν αποτελεί εισήγηση του τεχν.διευθυντή Γιάννη Κόντη, παρά τη "λατρεία" του στην ισπανική αγορά, τις διασυνδέσεις και την επιμονή του σε αυτή, κόντρα στους υποστηρικτές του Μαντζουράκη.

Ατζέντης από την Κύπρο, ο Δημήτρης Ζήνωνος, ήταν εκείνος που πρότεινε τον 44χρονο Ισπανό προπονητή στον Μονεμβασιώτη και αυτός που τον έπεισε να τον πάρει στη Ριζούπολη, τελειώνοντας όλη τη δουλειά.

Τι σημαίνει αυτή η πρωτοβουλία του big boss του Απόλλωνα θα δείξει ο χρόνος. Πάντως εκτιμάται ότι δεν ήταν μια τυχαία επιλογή.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!