Τα δίνει όλα για τη σωτηρία ο Απόλλων, θέλει έξι μεταγραφές!

Ο Απόλλων όχι μόνο δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα στη μάχη της σωτηρίας αλλά οι άνθρωποί του είναι αποφασισμένοι να κάνουν το κάθε τι για να κερδίσουν αυτό το δύσκολο στοίχημα.

Tυπικά η ΠΑΕ Απόλλων βρίσκεται υπό πώληση αφού υποτίθεται ότι ο ιδιοκτήτης έχει εξαγγείλει δημοσίως τις σχετικές προθέσεις του.

Πρακτικά όμως, η "ελαφρά ταξιαρχία" και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θα τα δώσουν όλα για τη σωτηρία θα σπρώξουν χρήμα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πόσο; Οσο χρειαστεί για να αγοραστούν τουλάχιστον έξι "ενδεκαδάτοι" ποδοσφαιριστές που θα έρθουν για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Τουλάχιστον, σ' αυτό το το συμπέρασμα έχει καταλήξει ο Γιώργος Παράσχος μετά τη σχετική "επιθεώρηση" του ρόστερ τις τελευταίες ημέρες.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Μακεδόνας τεχνικός διαπίστωσε, προς ανακούφισή του, ότι οι παίκτες βρίσκονται σε επαρκές επίπεδο φυσικής κατάστασης κάτι που σημαίνει ότι ο Ζόραν Βούλιτς δεν είχε αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.