Τους κερδίζει με το καλημέρα ο Στόουκς και ετοιμάζεται για Κέρκυρα

Τι και αν είναι πίσω στη φυσική κατάσταση; Ο Αντονι Στόουκς είναι έτοιμος να φορέσει τα ρούχα της δουλειάς και να βοηθήσει τον Απόλλωνα στο ντέρμπι παραμονής με την Κέρκυρα.

Ο Απόλλων δεν έχει την πολυτέλεια του χαμένου χρόνου και ως εκ τούτου ο Αντονι Στόουκς θα πιάσει αμέσως δουλειά προκειμένου να βοηθήσει την "ελαφρά ταξιαρχία" στη δύσκολη αποστολή του γκολ.

Ο 29χρονος Ιρλανδός στράικερ δεν είναι φυσικά 100% έτοιμος από την πλευρά της φυσικής κατάστασης αλλά η ποιότητά του ήδη "ξεχειλίζει" στις προπονήσεις του Απόλλωνα, γι' αυτό και ο Γιώργος Παράσχος δεν πρόκεται για να το σκεφτεί πολύ.

Ο Στόουκς λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής του Σαββάτου με αντίπαλο την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων έστω και αν δεν έχει τις απαιτούμενες ανάσες.

Ακόμη και ένα μικρό προβληματάκι στη γάμπα (που τον "τσίμπησε" μετά τις πρώτες προπονήσεις) δεν πρόκειται να τον κρατήσει έξω. Ετσι και αλλιώς άλλα πράγματα περιμένει από αυτόν ο Απόλλων, όχι τρεξίματα.

Ν.Γ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...