Ποιος είπε ότι ο Σχορτσανίτης έχει σταματήσει...

O "Big Sofo" θέλει να γυρίσει το χρόνο δώδεκα χρόνια πίσω και να κάνει μια τελευταία... νέα αρχή στην καριέρα του.

Από το 2005 που ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έπαιξε για τελευταία φορά στον Άρη έχει μεσολαβήσει μια 12ετία. Έκτοτε αγωνίστηκε Ολυμπιακό, Μακάμπι (δις), Παναθηναϊκό, Ερυθρό Αστέρα και ΠΑΟΚ, αλλά να που ο δρόμος τον βγάλει ενδεχομένως στο Παλέ.

Όπως διαβάζουμε στο "Έθνος" της Τρίτης, ο 32χρονος σήμερα σέντερ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί στην κατάσταση που θα του επιτρέψει να πατήσει ξανά στο παρκέ και ν' αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο (μερική ρήξη) τον άφησε 1,5 χρόνο εκτός δράσης, παρόλα αυτά είναι αποφασισμένος να καλύψει το κενό και ήδη έχει χάσει βάρος ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα. Προπονείται δε σε μικρή αθηναϊκή ομάδα.

Η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία και το κενό στην κουβέντα με τον Καββαδά αφήνουν ανοικτό παράθυρο Άρης και Σχορτσανίτης να συνεργαστούν. Υπό την προϋπόθεση ότι αμφότεροι θα βοηθηθούν απ' αυτήν την εξέλιξη...

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.