Πρώην αστέρας του Άρη, επέστρεψε στην ενεργό δράση στα... 28!

Τον Γενάρη του 2010 ο Άρης απέκτησε σούπερ ταλέντο δανεικό από την Μπενφίκα. Λίγα χρόνια αργότερα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έφτασε στο σημείο να διαφημίζει... ηλεκτρικές σκούπες και καθαριστικά για το σπίτι! Στα 28 του χρόνια, έχει μία ακόμα ευκαιρία προτού "σκοτώσει" τον ποδοσφαιριστή μέσα του. Διαβάστε ποιος είναι.

Πρώην αστέρας του Άρη, επέστρεψε στην ενεργό δράση στα... 28!
aris panigiriki adu calvo EUROKINISSI

Σωτήριον έτος 2010. Η οικονομική κρίση έχει αρχίσει πλέον και κάνει την εμφάνιση της χωρίς... ντροπές, με τη μία φούσκα να σκάει μετά την άλλη. Στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, οι ομάδες μας συνεχίζουν να ενισχύονται κανονικότατα.

Έτσι, στις 6 Ιανουαρίου ο Άρης ανακοίνωσε τον δανεισμό του 20χρονου νέου... Πελέ ( ή αλλιώς Τζόρνταν του ποδοσφαίρου -ναι, ειπώθηκε και αυτό-) από την Μπενφίκα για ενάμιση χρόνο! Ο λόγος για τον Φρέντι Αντού που ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 13 ετών στις ΗΠΑ, θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον πλανήτη, αλλά ήταν και αυτός... φούσκα.

Στους εορτάζοντες σήμερα ( ο Άρης συμπληρώνει 104 χρόνια ζωής) "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης, ο Αντού αγωνίστηκε 12 φορές, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ για να κουνήσει μαντήλι λίγους μήνες αργότερα χωρίς να συγκινήσει το απαιτητικό κοινό του Άρη.

Από τότε ακολούθησαν επτά διαφορετικές ομάδες για να φτάσουμε στο 2015. Ήταν η περίοδος που η καριέρα του Αντού ήταν στα... πατώματα. Στην κυριολεξία στα πατώματα, αφού ο Αμερικανός άσος διαφήμιζε ηλεκτρικές σκούπες και καθαριστικά στο λογαριασμό του στο twitter!

Πρώην αστέρας του Άρη, επέστρεψε στην ενεργό δράση στα... 28!

Αργότερα, ο Αντού δούλεψε σαν σελέμπριτι σε νυχτερινό κέντρο για να χαθούν τα ίχνη του τους τελευταίους μήνες. Τελικά, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει "σκοτωθεί" εντελώς μέσα του και ο 28χρονος επιθετικός, πήρε μέρος σε δοκιμαστικά για τους "Las Vegas Lights FC".

Οι εντυπώσεις που άφησε ήταν θετικές και όπως έγινε γνωστό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν πριν λίγες ημέρες. Όλοι περίμεναν πως θα έκανε το ντεμπούτο του τα ξημερώματα της Κυριακής κόντρα στην Reno, για τη δεύτερη κατηγορία, όμως έμεινε εκτός.

Μένει να δούμε αν καταφέρει τελικά να... αναστήσει την καριέρα του, έστω και σε πιο χαμηλό επίπεδο από εκείνο του... Πελέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK