Σύννεφα στις σχέσεις Γκάλη-Λάσκαρη

Αυτό που η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Αρης έχτισε με μεγάλο κόπο μπαίνει πλέον σε μεγάλη δοκιμασίες καθώς οι σχέσεις του Νίκου Γκάλη και του Νίκου Λάσκαρη δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η μη πραγματοποίηση του Nick Galis Cup, τα προβλήματα επικοινωνίας και η προσπάθεια να σβήσει η φωτιά.

Σύννεφα στις σχέσεις Γκάλη-Λάσκαρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προβληματισμός επικρατεί στους φίλους του Άρη από τη μη πραγματοποίηση εφέτος του περίφημου «Nick Galis Cup».

Το διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε τα δύο προηγούμενα χρόνια συνεχόμενα η νέα δίοικηση του Άρη στην εποχή Λάσκαρη, φέτος δεν τριτώνει και τα ερωτήματα είναι πολλα. Αλλωστε, το εν λόγω τουρνουά αποτελεί ένα φόρο τιμή στον μεγάλο Νίκο Γκάλη που είναι πλέον και δίπλα στην ομάδα ενώ παράλληλα είναι και κάτι σαν θεσμός.

Τα νέα παιδιά θέλουν να ακούν πάντα το όνομα του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών στη χώρα μας. Και θα έπρεπε ο Άρης να έχει χίλιους και έναν ετήσιους καθιερωμένους τρόπους και λογους να προβάλλει για το καλό του συλλόγου το μεγάλο Γκάλη.

Ομως το παρασκήνιο οργιάζει για τις σχέσεις Λάσκαρη-Γκάλη και έχει πολύ ζουμί καθώς ο πρώτος ήταν αυτός που έφερε πίσω το μεγάλο αθλητή με την έννοια ότι ο Νικ απέφευγε ακόμα και να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Γκάλης είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας και οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών και έτσι υπάρχει πάγωμα στις σχέσεις τους, γι αυτό άλλωστε δεν θα έχουμε φέτος τουρνουά.

Αλλες πηγές λένε ότι το πρόβλημα δημιουργεί ο κύκλος του Γκάλη που έχει αναλάβει κάποια θέματα επικοινωνίας και με την ΚΑΕ. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ο κ.Λάσκαρης μίλησε προ ημερών στο yello radio για το θέμα του τουρνουά δείχνοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και λέγοντας ότι «το ζήτημα είναι πως δεν ταίριαζε με το πρόγραμμα. Είχαμε το θέμα της εθνικής που ελπίζαμε ότι θα είναι στο Ριο και δεν ξέραμε τι θα γίνει και πότε θα είναι ο κόουτς πίσω. Είχαμε την δέσμευση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ότι θα έρθει να παίξει, η Μπαρτσελόνα ενώ το συζητούσαμε μας ζήτησε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Και εμείς θέλαμε να κάνουμε το "Νick Galis Cup" να είναι πραγματικά σε υψηλό επίπεδο και όπως συζητήσαμεμε τον Νικ είπαμε να το αφήσουμε για τώρα και να κάνουμε κάτι πιο μεγάλο. Έχουμε και κάποια άλλα σχέδια που έχουν να κάνουν με ένα νέο γήπεδο για τις ακαδημίες.

Το όνομα του έχει άμεση σχέση με υψηλά επίπεδα και θα πρέπει οτιδήποτε φέρει το όνομα του να είναι εκεί. Είτε δηλαδή στο ύψος που θα έπρεπε είτε καθόλου, Σίγουρα προσπαθούν πολλοί να αξιοποιήσουν το όνομα του, εγώ τον σέβομαι ως μπασκεμπολίστα και ως άνθρωπο και δεν θέλω να κάνω μισά πράγματα».

Ομως, το θέμα είναι ότι πίσω από τον καπνό υπάρχει φωτιά την οποία οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούν για το καλό της ομαδας να την σβήσουν. Γι' αυτό θα υπάρξουν και επαφές στο επόμενο διάστημα. Αλλωστε οι ίδιες πηγές λένε ότι οι δύο πλευρές θα επιστρέψουν τις σχέσεις τους στο επίπεδο που ξέραμε μέχρι πρότινος και ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK