Τι είπε ο Αμπντούν στον Μπουγκέρα πριν κλείσει στον Άρη

Η διαπραγμάτευση του Άρη με τον Ματζίντ Μπουγκέρα δεν ήταν εύκολη. Τι ζήτησε ο Αλγερινός για να υπογράψει, ύστερα από την παρότρυνση του συμπατριώτη του, Τζαμέλ Αμπντούν. Το Contra.gr έχει όλο το... παρασκήνιο.

Τι είπε ο Αμπντούν στον Μπουγκέρα πριν κλείσει στον Άρη
bugera ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματζίντ Μπουγκέρα είναι το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Η μεταγραφή του καθυστέρησε να ανακοινωθεί. Αυτό έγινε εννέα μέρες μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την απόκτηση ελεύθερων παικτών. Προφανώς όμως και η υπογραφή έπεσε έγκαιρα. Κατατέθηκαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ακολούθως η ομάδα της Θεσσαλονίκης περίμενε την ελευθέρας του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (έπαιζε μέχρι πρότινος στην Al-Fujairah), η οποία άργησε να καταφθάσει, αλλά όλα κύλησαν ομαλά και ο διεθνής Αλγερινός είναι και τυπικά παίκτης του Άρη.

Η διαπραγμάτευση, πάντως, δεν ήταν εύκολη. Ο 34χρονος προτού απαντήσει θετικά ζήτησε την άποψη δύο συμπατριωτών του, των Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν. Ο πρώτος, ο οποίος φημολογείται πως ήταν και ο... προξενητής του deal, τού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους "κίτρινους", για τη δυναμική του συλλόγου και για τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει.

Από την άλλη, ο Αμπντούν, σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, φέρεται να είπε στον Μπουγκέρα ότι αν δεν πάρει μπροστά τα μισά από τα χρήματα για τα οποία συμφώνησε, τότε να μην υπέγραφε. Ο Άρης, όμως, ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του τον πολύπειρο Αλγερινό (είναι 70 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα) και το έδειξε εμπράκτως, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα του Μπουγκέρα, που... άκουσε τον Αμπντούν!

Σημειώνεται ότι ο νέος παίκτης του Άρη βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις και με την Κιλμάρνοκ (παίζει στην πρώτη κατηγορία), αλλά τα χρήματα των Σκωτσέζων δεν ήταν τόσο καλά, όσο αυτά που τού έδωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Δ. Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK