Το μεγάλο "μπαμ" που δεν έγινε

Σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές το καλοκαίρι, ο Άρης ήρθε σε επαφή με Αργεντινό παικταρά, όμως η διαπραγμάτευση δεν είχε αίσιο τέλος. Το προηγούμενο Σάββατο ο παίκτης ανακοινώθηκε τελικά από την Ατλέτικο Παραναένσε στη Βραζιλία. Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Μετά από μια ένδοξη καριέρα σε Ουρακάν, Ρίβερ Πλέιτ, Πόρτο, Μαρσέιγ και Αλ-Ραγιάν (ως παίκτης του Μανόλο Χιμένεθ), ο Λούτσο Γκονσάλες πέρυσι επέστρεψε στη Ρίβερ Πλέιτ. Μαζί με τους Σαβιόλα και Αϊμάρ στη γενικά "επιστράτευση" παλιοσειρών στο "Μονουμεντάλ.

Μπορεί να μην είχε την τύχη των άλλων δύο - αμφότεροι σταμάτησαν το ποδόσφαιρο - αλλά και Λούτσο δεν απήλαυσε ποτέ της πλήρους εμπιστοσύνης του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Το Σάββατο, σε ηλικία 35 ετών, ανακοινώθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε στη Βραζιλία. Ωστόσο, μια ελληνική ομάδα ασχολήθηκε μαζί του το καλοκαίρι έστω και σε διερευνητικό επίπεδο επαφών.

Αυτή ήταν ο Άρης! Σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές της θερινής περιόδου, οι "κίτρινοι" ήρθαν σε επαφή με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, με τη διαπραγμάτευση να μην έχει αίσιο τέλος. Ο Λούτσο ποτέ δεν είπε το ποσό που απαιτούσε, απέρριπτε ωστόσο αυτά που του πρότεινε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μέχρι να εγκαταλείψει την υπόθεση εν τέλει.

Για την ιστορία δεν ήταν ποτέ αρνητικός να έρθει Ελλάδα. Δεν ήταν το γραφτό του. Στο παρελθόν άλλωστε είχε ασχοληθεί μαζί του τόσο o Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ. Τώρα, πλέον, βρίσκεται στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.