Το μεγάλο "μπαμ" που δεν έγινε

Σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές το καλοκαίρι, ο Άρης ήρθε σε επαφή με Αργεντινό παικταρά, όμως η διαπραγμάτευση δεν είχε αίσιο τέλος. Το προηγούμενο Σάββατο ο παίκτης ανακοινώθηκε τελικά από την Ατλέτικο Παραναένσε στη Βραζιλία. Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Μετά από μια ένδοξη καριέρα σε Ουρακάν, Ρίβερ Πλέιτ, Πόρτο, Μαρσέιγ και Αλ-Ραγιάν (ως παίκτης του Μανόλο Χιμένεθ), ο Λούτσο Γκονσάλες πέρυσι επέστρεψε στη Ρίβερ Πλέιτ. Μαζί με τους Σαβιόλα και Αϊμάρ στη γενικά "επιστράτευση" παλιοσειρών στο "Μονουμεντάλ.

Μπορεί να μην είχε την τύχη των άλλων δύο - αμφότεροι σταμάτησαν το ποδόσφαιρο - αλλά και Λούτσο δεν απήλαυσε ποτέ της πλήρους εμπιστοσύνης του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Το Σάββατο, σε ηλικία 35 ετών, ανακοινώθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε στη Βραζιλία. Ωστόσο, μια ελληνική ομάδα ασχολήθηκε μαζί του το καλοκαίρι έστω και σε διερευνητικό επίπεδο επαφών.

Αυτή ήταν ο Άρης! Σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές της θερινής περιόδου, οι "κίτρινοι" ήρθαν σε επαφή με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, με τη διαπραγμάτευση να μην έχει αίσιο τέλος. Ο Λούτσο ποτέ δεν είπε το ποσό που απαιτούσε, απέρριπτε ωστόσο αυτά που του πρότεινε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μέχρι να εγκαταλείψει την υπόθεση εν τέλει.

Για την ιστορία δεν ήταν ποτέ αρνητικός να έρθει Ελλάδα. Δεν ήταν το γραφτό του. Στο παρελθόν άλλωστε είχε ασχοληθεί μαζί του τόσο o Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ. Τώρα, πλέον, βρίσκεται στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.