Το πλάνο του Αρη με Γιαννάκη!

Εδώ και μισό σχεδόν μήνα έιναι κλεισμένη ουσιαστικά η συμφωνία του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Άρη . Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Λάσκαρης συναντήθηκε πολλές φορές με τον Έλληνα τεχνικό και μίλησαν για όλα τα σχέδια και τις προοπτικές του Άρη.

Το πλάνο του Αρη με Γιαννάκη!

Ο Γιαννάκης βλέπει ήδη το έδαφος πρόσφορο για να επιστρέψει και καθότι δεν θέλει να ξενιτευθεί και ειδικά με μια ομάδα (πχ Βραζιλία) μακρυά από την οικογενειά του και όχι σε καθημερινό επίπεδο,έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη.

Η ομάδα περιμένει την λήξη των υποχρεωσεών της και στην συνέχεια θα πέσουν τα συμβόλαια. Ο Γιαννάκης περίμενε λένε οι πηγές μας την Εθνική ομάδα αλλά από την στιγμή που δεν έπεσαν ποτέ οι γέφυρες με τον Γ.Βασιλακόπουλο, δεν είχε πολλές επιλογές. Η αρχική πρόταση του Άρη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Ο Λάσκαρης λένε οι ίδιες πηγές καθαρίζει με το πρόβλημα που είχε προκύψει με τις επιχειρήσεις του και καθώς ο Άρης του χρόνου ολοκληρώνει και τις πληρωμές για τα παλιά χρέη μπαίνει σε ένα νέο πρόγραμμα.

Η ομάδα θέλει να δώσει βάρος στο ελληνικό στοιχείο και στις εξαιρετικές της υποδομές με τους πολλούς τίτλους και επιτυχίες σε μικρότερες ηλικίες. Θέλει να δώσει βάρος στις ακαδημίες και να φτιάξει ένα αξιόλογο πρόγραμμα το οποίο θα τροφοδοτεί την ομάδα που δεν θα στηρίζεται στους Αμερικανούς και ξένους. Ο Γιαννάκης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το φιλόδοξο πρόγραμμα του Λάσκαρη. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Άρης θα αυξήσει σταδιακά το μπάτζετ στα 2 εκατομμύρια καθαρά αγωνιστικά αλλά με ένα πλάνο 5ετίας με το "δράκο" επικεφαλής. Στόχος είναι να χτιστεί κάτι νέο, να συσπειρωθεί ο κόσμος και ο Άρης να έχει ελληνική βάση.

Κάτι που είναι ιδανικός ο Παναγιώτης Γιαννάκης που του αρέσει να δουλεύει με τους Έλληνες και φυσικά και με τα νέα παιδιά. Συνεπώς μετά το τέλος των πλέι οφς θα γίνει τυπικά μια συνάντηση με τον Πρίφτη και στη συνέχεια θα πέσουν τα συμβόλαια με τον Γιαννάκη αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι. Θα είναι ένα πλάνο 5ετίας με έμφαση στο ελληνικό στοιχείο, βαρύτητα στις υποδομές του συλλόγου και με τη σταδιακή άυξηση του μπάτζετ καθώς η ΚΑΕ ξεπληρώνει τα παλιά της χρέη πια.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK