Τον Λάσκαρη τον έκαναν πανό και τον ξεφώνησαν στο Παλέ

Ο κόσμος του Άρη στο ευρωπαϊκό "αντίο" για εφέτος ήταν ελάχιστος. Η "φωνή" τους όμως πολύ δυνατή και εκφράστηκε με πανό στη... θέση του Νίκου Λάσκαρη.

Ο Νίκος Λάσκαρης είναι ανεπιθύμητος πλέον στο Παλέ. Ο άνθρωπος που αποθεωνόταν ως αυτός που θ' αναγεννήσει τον Άρη και θα τον ανεβάσει επίπεδο έφτασε να γίνει persona non grata για την κερκίδα (και όχι μόνο).

Δικαιολογημένα θα πει κανείς, αφού τα λόγια τα μεγάλα δεν έγιναν πράξεις, οι πληρωμές σταμάτησαν, το ταμείο είναι μείον και οι καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Τα δικά του επιχειρηματικά προβλήματα είχαν αντίκτυπο στη λειτουργία της "κίτρινης" ΚΑΕ και στο παιχνίδι με την Οστάνδη, το τελευταίο στο Τσάμπιονς Λιγκ για εφέτος, επήλθε η... έκρηξη. Με πανό που κρεμάστηκε στην εξέδρα. Στην επισήμων μάλιστα.

Μαζί "κρεμάστηκε" και ο Νίκος Λάσκαρης!

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.