Στοιχήματα για Ζαρντίμ στην Άρσεναλ!

Ποια είναι η απόδοση που προσφέρουν οι Άγγλοι "μπούκηδες" για τον Πορτογάλο προπονητή της Μονακό, ο οποίος από τον Ολυμπιακό είχε φύγει στο πρώτο 6μηνο.

Στοιχήματα για Ζαρντίμ στην Άρσεναλ!
Leonardo Jardim

Λίστα με υποψήφιους νέους προπονητές της Άρσεναλ έχουν φτιάξει οι εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία και μεταξύ αυτών είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, για τον οποίο και δέχονται πονταρίσματα. Ο Πορτογάλος, στην τρίτη σεζόν του στη Μονακό, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και με ποδοσφαιριστές δεύτερης γραμμής πλην φυσικά του Φαλκάο, έχει φτιάξει ένα σύνολο που σκοράρει αφειδώς, έχοντας ξεπεράσει τα 80 γκολ στο Σαμπιονά μετά από 28 ματς!

O 42χρονος δεν έχει τις πιθανότητες του Μαξ Αλέγκρι, αλλά τούτο δεν σημαίνει πως δεν έχει καλή απόδοση. Στο 20/1 προτείνεται, μαζί με τον Σέρβο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, που μεταξύ της δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στο ίδιο σημείο εκκίνησης.

Οι υπόλοιποι εντάξει. Διότι ο Αλέγκρι είναι ούτως ή άλλως το φαβορί με 5/4, ενώ ακολουθούν Τόμας Τούχελ (8/1), Ντιέγκο Σιμεόνε (9/1), Λουίς Ενρίκε (12/1), Μανουέλ Πελεγκρίνι (14/1), Ράφα Μπενίτεθ (14/1), Πατρίκ Βιεϊρά (16/1) και Γιοακίμ Λεβ (18/1).

Η παραμονή του Βενγκέρ αλήθεια πόσο πληρώνει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK