"Ερωτας" Αστέρα για Τόνσο!

Το δυναμικό μπάσιμο που κάνει ο Αστέρας Τρίπολης για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Μάρτιν Τόνσο, η διορία που του έχει δώσει ο Ατρόμητος και το παλιό φλερτ του παίκτη με τους Αρκάδες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ετοιμος να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Μάρτιν Τόνσο παρουσιάζεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες, γνωστοί για τις προσβάσεις τους στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, είχε τσεκάρει τον Αργεντινό μέσο από την εποχή που φορούσε τη φανέλα της Νιούελς χωρίς όμως τότε να προχωρήσουν σε συμφωνία.

Ο Ατρόμητος κινήθηκε πιο γρήγορα το περσινό καλοκαίρι και τον έκανε δικό του (με ελεύθερη μεταγραφή από την Κόλο-Κόλο της Χιλής), ωστόσο στην Αρκαδία δεν... ξέχασαν.

Οι πληροφορίες από την πιάτσα των μάνατζερ αναφέρουν ότι ενώ ο Ατρόμητος προσφέρει στον παίκτη ακριβώς τα ίδια χρήματα που του έδωσε και πέρυσι ενώ ο Αστέρας είναι διατεθειμένος να ανέβει ακόμη και στις 180.000 ευρώ ετησίως.

Οι Περιστεριώτες έχουν γνωστοποιήσει ότι μπορούν να τον περιμένουν μέχρι και την προσεχή Κυριακή (έχοντας όμως κάνει ήδη προεργασία για τη θέση του). Οι του Αστέρα μπορούν να αισιοδοξούν ότι θα κάνουν τελικά τον παίκτη δικό τους, έστω και με καθυστέρηση κάποιων χρόνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK