ΜΥΘΙΚΟ τραγούδι για τον Μπαστία

Ο Αντριάν Μπαστία τίμησε με την παρουσία για μια τριετία τα ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Αστέρα. Στα 37 του παίζει ακόμη κι έγινε η αφορμή για τραγούδι από συγκρότημα. "Δεν υπόσχεται ούτε γκολ, ούτε ποδιές, παρά μόνο τραυματισμούς στους αντιπάλους".

Με ηλικία 37 ετών το λέει η καρδιά του και δεν κρεμάει ακόμη τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, καθώς συνεχίζει στην Κολόν.

Έχοντας την κοτσίδα, αλλά με την αραίωση στα μαλλιά του μεγαλύτερη, ο Αντριάν Μπαστία δεν διαφέρει και πολύ φυσιογνωμικά από ο,τι τον είχαμε συνηθίσει την τριετία 2008-2011 στην Τρίπολη με τη φανέλα του Αστέρα. Μάλιστα, το συγκρότημα της Αργεντινής, NI Negra, του αφιέρωσε και τραγούδι.

Κι επειδή ο Μπαστία είναι "σκυλί" - και με το παραπάνω μερικές φορές - στο γήπεδο οι στίχοι δεν θα μπορούσαν παρά να είναι εφάμιλλοι."Δεν υπόσχεται ούτε γκολ, ούτε ποδιές, παρά μόνο τραυματισμούς στους αντιπάλος", αναφέρεται χαρακτηριστικά. Στα πλάνα του video clip υπάρχουν και στιγμιότυπα από την εν Ελλάδι παρουσία του. 

Β.Τ. 

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!