Ο "δαίμονας" του Αστέρα που έχει τρελάνει τους σκάουτς

Είναι μόλις 20 ετών, φέτος έκανε την... επανάσταση του και ήδη για πάρτη του έχουν έρθει ομάδες από το εξωτερικό να τον παρακολουθήσουν. Διαβάστε τι ισχύει με το συμβόλαιο του Ίγκορ Καριόκα που έκανε... άνω-κάτω την ΑΕΚ στη νίκη-ανατροπή του Αστέρα με 3-2.

Ο "δαίμονας" του Αστέρα που έχει τρελάνει τους σκάουτς
igor ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι του 2015 η διοίκηση του Αστέρα πήρε στις ακαδημίες του συλλόγου τον νεαρό και ταλαντούχο δεξιό εξτρέμ Ίγκορ Καριόκα, με σκοπό να παραμείνει αρκετό διάστημα και αργότερα, αν έπειθε, να γινόταν... μόνιμος κάτοικος Τρίπολης.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Ίγκορ όχι μόνο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά οι Αρκάδες πλήρωσαν ένα σεβαστό ποσό στην Comercial Futebol Clube της Βραζιλίας για να τον κάνουν δικό τους ( περίπου 70.000€ ).

Φέτος, ο 20άχρονος άσος χτύπησε την πόρτα της βασικής ενδεκάδας και έχει τρελάνει τους σκάουτς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις ( 16 ματς ) παίζοντας ως φουλ-μπακ, με αποκορύφωμα το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, όπου έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Ένωσης ( 1 γκολ, 1 ασίστ ).

ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΜΕΝΟΣ"

Τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας έχουν έρθει ομάδες από την Ελβετία, το Βέλγιο και την Αυστρία για τον Ίγκορ, ο οποίος υπέγραψε το 2016 συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ρήτρα αποδέσμευσης δεν υπάρχει, όμως η πρώην ομάδα του κράτησε ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, αφού πίστεψαν από την αρχή πως μπορεί να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου ( περίπου 25-30% ).

Το να φύγει τον Γενάρη ο παίκτης μοιάζει δύσκολο, όμως το καλοκαίρι, αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, είναι πιθανό να προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων που θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Ίγκορ πάντως δουλεύει αρκετά και αυτό φαίνεται από την σωματοδομή του που για 20άχρονο αθλητή είναι άκρως εντυπωσιακή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK