Ο δεύτερος... βασικός γκολκίπερ του Αστέρα πάει για... πρώτος

Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα η απόκτηση του γκολκίπερ Νίκου Παπαδόπουλου από τον Αστέρα Τρίπολης. Τι ισχύει με το Νο1 των Αρκάδων.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Νίκος Παπαδόπουλος EUROKINISSI

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έγινε την Τετάρτη η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ευρωπαίου Αστέρα. Τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο δύο ετών.

Βέβαια τερματοφύλακας με 66 ματς στη Super League, τα 25 πέρυσι ως το Νο1 της Λαμίας, δεν πήγε στους Αρκάδες για να κάθεται στον πάγκο. Ναι μεν ένας ποδοσφαιριστής κοιτάει στις μέρες μας την ασφάλεια και τα σίγουρα χρήματα που του προσφέρει μια νοικοκυρεμένη ΠΑΕ, ταυτόχρονα όμως θέλει αυτό να συνδυάζεται με συμμετοχές. Πόσο μάλλον σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και ο Παπαδόπουλος στα 28 του δεν θα ήθελε ένα... πισωγύρισμα στην καριέρα του μετά από μια "γεμάτη" σεζόν - μια σεζόν με 3.5 αποκρούσεις κι άλλες τόσες επεμβάσεις ανά αγώνα.

Η λογική αυτομάτως οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Γιώργος Αθανασιάδης, ένας από τους βασικούς πυλώνες του Αστέρα ως την πέμπτη θέση, έχει μπει στη βιτρίνα! Είναι 25 ετών, σε ιδανική ηλικία δηλαδή, και στη χρονιά που τελείωσε έκανε το... βήμα παραπάνω.

Από τον Αστέρα έλεγαν βέβαια πως " θέλουμε δύο ισάξιους τερματοφύλακες", αφού οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες. Παρόλα αυτά, αν οι Αρκάδες δεν τον έχουν ήδη υποσχεθεί κάπου, όπως γράφεται από 'δω κι από 'κει χωρίς να επιβεβαιώνεται από πουθενά, δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη η παραχώρησή του με το κατάλληλο πάντα αντίτιμο! Γι' αυτό και στην Τρίπολη μαγείρεψαν με τον Παπαδόπουλο πολύ προτού πεινάσουν.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK