Ο Παντελίδης βλέπει πάντα μπροστά...

O Σάββας Παντελίδης δεν φροντίζει μόνο για το παρόν του Αστέρα αλλά και για το μέλλον. Εστω και αν δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Αρκάδες.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τον Σάββα Παντελίδη (αλλά και για κάθε προπονητή που σέβεται τον εαυτό του) ρόλο στην καθημερινότητά του δεν έχει μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.

Ετσι λοιπόν ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης παρακολούθησε δια ζώσης τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας μεταξύ του Παναρκαδικού και του Λεωνιδίου που βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με 3-0.

Ο Παντελίδης είδε με λίγα λόγια αγωνιζόμενο το μέλλον του αρκαδικού ποδοσφαίρου το οποίο αποτελεί αιμοδότη του Αστέρα τα τελευταία χρόνια, γεγονός απολύτως λογικό.

Στον Παναρκαδικό επίσης αγωνίζονται και παίκτες δανεικοί από τον Αστέρα, ο Χάρης Νάτσης αλλά και ο Ασέν. Ως αλλαγή μπήκαν οι Τσιώλης και Τσέκος ενώ τραυματίας ήταν ο Συρεγγέλας. Όλα αυτά τα παιδιά προέρχονται από τις ακαδημίες του Αστέρα και ανήκουν στους κίτρινο μπλε.

Μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια ο κόουτς ο οποίος φροντίζει για την επόμενη μέρα χωρίς ακόμη να έχει συμφωνήσει για την ανανέωση της συμφωνίας του με τους Αρκάδες.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK