Γιατί ο Χάβος δεν έκανε... παρέλαση

Ο Μάκης Χάβος πήρε το χαρτί... απολύσεως στο χέρι μόλις μετά από τρεις αγωνιστικές και κατά τους ανθρώπους του Αστέρα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που το φύλλο πορείας δόθηκε πολύ πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Γιατί ο Χάβος δεν έκανε... παρέλαση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Mάκης Χάβος δούλεψε όπως το συνηθίζει και στον Αστέρα. Σκληρά. Σκληρά για τον Μακεδόνα κόουτς σημαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο ή στο γραφείο μπροστά από μία οθόνη επιχειρώντας να βρει την κατάλληλη τακτική.

Υπάρχει όμως και να ένα άλλο στοιχείο από τη θητεία του Χάβου στους Αρκάδες. Έχασε νωρίς τα ερείσματά του στα αποδυτήρια. Λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων στις δύο πρώτες αγωνιστικές το κλίμα βάρυνε από απότομο και σύμφωνες με... αρκαδικές πηγές ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός δεν ήταν πλέον... δημοφιλής στις τάξεις των παικτών.

Τι έκανε η διοίκηση του Αστέρα σ' αυτήν την περίπτωση; Παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε ότι ο κόουτς και το τιμ έχυσε κιλά ιδρώτα για να παρουσιάσει μία όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα, τού έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Δεν φεύγουν οι πολλοί, φεύγει ο ένας.

Το ότι επιλέχθηκε λύση ελληνική για τη συνέχεια στον πάγκο προφανώς δεν είναι κάτι τυχαίο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ένας έξυπνος και φιλοσοφημένος άνθρωπος, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ψυχολογικής (κυρίως) ανάτασης της ομάδας ξέροντας βέβαια τι σημαίνει Αστέρα Τρίπολης και τι στόχους έχουν θέσει οι μεγαλομέτοχοι. Ξέρει επίσης καλά ότι η πίστωση χρόνου που θα έχει δεν θα είναι ανεξάντλητη.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK