Χέρι-χέρι και τη νέα σεζόν Αστέρας και Nova...

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει τις επιλογές ως προς τον τηλεοπτικό του πάροχο. Η συμφωνία με τη Nova θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη.

Από τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για το τι θα πράξει στο τηλεοπτικό μέτωπο (έτσι όπως διαμορφώθηκε από την κατάρρευση της κεντρικής διαχείρισης).

Ωστόσο, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν οι Αρκάδες δεν συμφωνήσουν και πάλι με την πλατφόρμα της Nova συνεχίζοντας έτσι τη συνεργασία τους και κάτω από τη συνθήκη της ξεχωριστής συμφωνίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από το μιντιακό γίγνεσθαι οι συμφωνία των δύο πλευρών έχει ήδη επέλεθει και θα ανακοινωθεί σύντομα από το κανάλι.

Ετσι και αλλιώς ουδείς από τους δύο συμβαλλόμενους είχε λόγο να αλλάξει κάποια από τα δεδομένα.

N.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!